Για το θετικό αποτέλεσμα η Ίντερ - Σε «ρηχά» νερά η Λεγκανές του Σιόβα

Σήμερα, Παρασκευή (7/12) το κουπόνι έχει μεγάλο ντέρμπι στο Τορίνο, στις 21:30 όπου η Γιουβέντους υποδέχεται την Ίντερ στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της αγωνιστικής. 

Για το θετικό αποτέλεσμα η Ίντερ - Σε «ρηχά» νερά η Λεγκανές του Σιόβα

Δεν γίνεται να μην ασχοληθεί κάποιος λάτρης του στοιχήματος με την αναμέτρηση στο Τορίνο. Ακόμα και αν δεν είναι άξιες οι αποδόσεις για ποντάρισμα, όλο και κάτι θα βρεθεί για να συμπληρώσει το δελτίο. Είτε αυτό είναι κόρνερ, είτε είναι ένα γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας. Ωστόσο, στην Γερμανία το Αμβούργο προσπαθεί να παραμείνει στην κορυφή ενώ παράλληλα στην Ισπανία η ομάδα του Σιόβα θα προσπαθήσει να μην ηττηθεί της Χετάφε. Πάμε αναλυτικά να τα δούμε...

Αμβούργο-Πάντερμπορν (19:30)

Στην 16η αγωνιστική της Bundesliga 2, το πρωτοπόρο Αμβούργο υποδέχεται την Πάντερμπορν στο «Φολκσπαρκστάντιον». Οι γηπεδούχοι οδηγούν την "κούρσα" του πρωταθλήματος αλλά πρέπει να αρχίσουν να εκμεταλλεύονται την έδρα τους. Εκεί, μετρούν μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε ματς. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είναι μια ομάδα αλλοπρόσαλλη, η οποία μπορεί κάλλιστα να σε «πληγώσει». Λόγω έδρας κανονικά, θα έπρεπε να πηγαίναμε με τον «άσσο» που δίνεται σε απόδοση 1.80 αλλά θα επιλέξω το 2-3 Σύνολο-Τερμάτων καθώς η Πάντερμπορν είναι επικίνδυνη ομάδα. (2.05)

Γιουβέντους-Ίντερ (21:30)

Στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής στην Serie A, η Γιουβέντους υποδέχεται την Ίντερ στο Τορίνο. «Σκούρα» τα βρίσκουν οι «νερατζούρι» τα τελευταία χρόνια απέναντι στην "Γηραιά Κυρία" καθώς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στο Τορίνο δεν κατάφερε να ούτε να σκοράρει. Η Γιουβέντους είναι αήττητη τα τελευταία 3 ματς απέναντι στην Ίντερ σε όλες τις διοργανώσεις, και επίσης μετράει 4/6 νίκες στο γήπεδο της. Ωστόσο, φέτος η ομάδα του Σπαλέτι δείχνει διαφορετική, παλεύει κάθε παιχνίδι και δικαίως βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης. Η νίκη της «Γιούβε» δίνεται σε απόδοση 1.50 και δεν είναι άξιο πονταρίσματος, γι' αυτό θα προτιμήσω το Goal-Goal. (1.80)

Λεγκανές-Χετάφε (22:00)

Στο Μαδριλένικο ντέρμπι, η Λεγκανές του Σιόβα υποδέχεται την Χετάφε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στην Primera Division. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και με την μεγάλη νίκη απέναντι στην Βαγιαδολίδ (4-2 εκτός έδρας) πάει με ψυχολογία στο ντέρμπι. Η Χετάφε επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο (3-0 την Εσπανιόλ) και βρίσκεται στην 9η θέση χωρίς καμία βαθμολογική πίεση. Δεν πιστεύω πως θα παρθούν ρίσκα από τους δύο κόουτς, γι' αυτό θα επιλέξω το 0-1 Σύνολο Τερμάτων. (2.20)

Συνοπτικά:

Αμβούργο-Πάντερμπορν: 2-3 Σύνολο Τερμάτων (2.05)

Γιουβέντους-Ίντερ: Goal-Goal (1.80)

Λεγκανές-Χετάφε: 0-1 Σύνολο Τερμάτων (2.20)