Champions League: Με «κομμένη» την ανάσα στο Παρί-Λίβερπουλ

Σπουδαίες αναμετρήσεις στην 5η αγωνιστική του Champions League, με μεγάλα ντέρμπι σε Παρίσι και Λονδίνο.

Champions League: Με «κομμένη» την ανάσα στο Παρί-Λίβερπουλ

Σήμερα, Τετάρτη (28/11) ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Τα βλέμματα συγκεντρώνονται στην αναμέτρηση Παρί-Λίβερπουλ αλλά οι υπόλοιπες 7 αναμετρήσεις έχουν κι αυτές τεράστιο ενδιαφέρον. Ας ξεκινήσουμε από τον αγώνα στην Ρωσία.

Λοκομοτίβ Μόσχας-Γαλατασαράι (19:55, OTE Sport 5 HD): Στον Δ' όμιλο του Champions League, η Λοκομοτίβ Μόσχας υποδέχεται την Γαλατασαράι στο στάδιο «Λοκομοτίβ». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση καθώς έχουν ηττηθεί στα τέσσερα προηγούμενα ματς του ομίλου απέναντι σε Πόρτο (1-3, 4-1), Σάλκε (0-1) και Γαλατασαράι (3-0) ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 4 βαθμούς και έχουν μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο σήμερα. Οι ρώσοι πάντως δεν θα αφήσουν την αντίπαλο τους να κάνει παιχνίδι και να φύγει εύκολα νικήτρια από το γήπεδο καθώς υπάρχουν ακόμα ελπίδες για πρόκριση στο Europa League. Επομένως, κίνητρο έχουν και οι δύο ομάδες, γι' αυτό θα πάμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες που δίνεται σε απόδοση 1,78.

Βαθμολογία Δ' Όμιλος:

1) Πόρτο 10 Β. (3-1-0)

2) Σάλκε 8 Β. (2-2-0)

3) Γαλατασαράι 4 Β. (1-1-2)

4) Λοκομοτίβ Μόσχας 0 Β. (0-0-4)

Αϊντχόφεν-Μπαρτσελόνα (22:00, OTE Sport 6 HD): Στον Β' όμιλο, η Αϊντχόφεν υποδέχεται στο «Φίλιπς Στάδιο» την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Ο προπονητής των Ολλανδών έχει κατακτήσει το Champions League με την φανέλα της Μπαρτσελόνα την σεζόν 2005-2006. Σήμερα, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ωστόσο θέλει την νίκη για να «καθαρίσει» την πρώτη θέση καθώς υπερτερεί της Ίντερ σε περίπτωση ισοβαθμίας. Η Αϊντχόφεν έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία κυρίως επιθετικά και με βάση τα αμυντικά προβλήματα που παρουσιάζουν φέτος οι «μπλαουγκράνα» θα παρακολουθήσουμε ένα ωραίο παιχνίδι. Όβερ 2,5 γκολ σε συνδυασμό το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1,73).

Βαθμολογία Β' Όμιλος:

1) Μπαρτσελόνα 10 Β. (3-1-0)

2) Ίντερ 7 Β. (2-1-1)

3) Τότεναμ 4 Β. (1-1-2)

4) Αϊντχόφεν 1 Β. (0-1-3)

Παρί Σεν Ζερμέν-Λίβερπουλ (22:00, OTE Sport 3 HD): Στον Γ' όμιλο συγκεντρώνεται το ενδιαφέρον της αγωνιστικής. Παρί Σεν Ζερμέν και Λίβερπουλ δίνουν την μάχη τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για τις δύο ομάδες καθώς μία ήττα σήμερα μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Μην ξεχνάμε πως στο κόλπο της πρόκρισης συνεχίζει να είναι η Νάπολι. Η Παρί θέλει οπωσδήποτε νίκη σήμερα ενώ η Λίβερπουλ σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να νικήσει την Νάπολι στην τελευταία αγωνιστική και να καλύψει την διαφορά τερμάτων. Αναμένεται ένα μεγάλο ματς όπου ο πιο καλός και ο πιο τυχερός θα κερδίσει. Στοιχηματικά, θα ακολουθήσω το 1-1 ακριβές σκορ 1ου ημιχρόνου γιατί περιμένω αντίδραση από την ομάδα που θα βρεθεί πίσω στο σκορ (6,00).

Βαθμολογία Γ' Όμιλος:

1) Νάπολι 6 Β. (1-3-0)

2) Λίβερπουλ 6 Β. (2-0-2)

3) Παρί 5 Β. (1-2-1)

4) Ερυθρός Αστέρας 4 Β. (1-1-2)

Ντόρτμουντ-Κλαμπ Μπριζ (22:00, OTE Sport 8 HD): Στον Α' όμιλο του Champions League, η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται στην Βεστφαλία την Κλαμπ Μπριζ. Οι Γερμανοί εάν δεν χάσουν σήμερα προκρίνονται στην επόμενη φάση μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην οποία θα κριθεί η πρωτιά του ομίλου. Εξαιρετικό ποδόσφαιρο από την ομάδα του Λουσιάν Φαβρ, η Κλαμπ Μπρίζ ωστόσο έχει «πιάσει» την τρίτη θέση και δύσκολα θα την χάσει. Θα προτιμήσω το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες καθώς οι Γερμανοί μετρούν 4/4 No Goal στον όμιλο. (1.60)

Βαθμολογία Α' 'Ομιλος:

1) Ντόρτμουντ 9 Β. (3-0-1)

2) Ατλέτικο Μαδρίτης 9 Β. (3-0-1)

3) Κλαμπ Μπριζ 4 Β. (1-1-2)

4) Μονακό 1 Β. (0-1-3)

Συνοπτικά:

Λοκομοτίβ Μόσχας-Γαλατασαράι: Goal-Goal

Αϊντχόφεν-Μπαρτσελόνα: Goal-Goal & Over 2,5 goal.

Παρί-Λίβερπουλ: 1-1 Ακριβές Σκορ 1ου Ημ.

Ντόρτμουντ-Κλαμπ Μπριζ: Goal-Goal