Επιστροφή στην κανονική ροή των πρωταθλημάτων

Επιτέλους, έφτασε η μέρα που οι περισσότεροι περιμέναμε. Η μέρα της επιστροφής των πρωταθλημάτων της Ευρώπης και μάλιστα σήμερα διεξάγονται αναμετρήσεις οι οποίες αναμένεται να προσφέρουν θέαμα.

Επιστροφή στην κανονική ροή των πρωταθλημάτων

Πλούσιο είναι το κουπόνι με μεγάλα ντέρμπι να διεξάγονται αυτήν την αγωνιστική. Σήμερα, Παρασκευή (23/11) έχουμε δυνατές μάχες στις αναμετρήσεις που ανοίγουν την «αυλαία» της αγωνιστικής σε Γερμανία και Ισπανία.

Στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, η Αρμίνια Μπίλεφελντ υποδέχεται την Ντούισμπουργκ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά καθώς η Μπίλεφελντ βρίσκεται στην 14η θέση με συγκομιδή 13 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 10 βαθμούς και βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους και να πάρουν την νίκη που θα δώσει μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Αναμένεται να παίξουν επιθετικά από τις πρώτες στιγμές του αγώνα και γι αυτόν τον λόγο θα ποντάρω στο όβερ 1,5 γκολ της Μπίλεφελντ σε απόδοση 1,90.

Στην πρώτη αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Bundesliga, η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Στουτγάρδη. Οι δύο ομάδες δείχνουν ένα κακό πρόσωπο την φετινή σεζόν με τους φιλοξενούμενους μετά από 11 αγώνες να βρίσκονται στην τελευταία θέση της κατάταξης. Επομένως, και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν την νίκη που θα δώσει ψυχολογία και πάνω από όλα βαθμολογική ανάσα. Η Στουτγάρδη καταφέρνει να σκοράρει τα τελευταία χρόνια στην έδρα της σημερινής της αντιπάλου και γι αυτό θα προτιμήσουμε το Όβερ 2,5 γκολ σε συνδυασμό του Γκολ-Γκολ που βρίσκεται σε απόδοση 1,80.

Στην Segunda Division, η Γρανάδα έχασε πολύτιμο έδαφος στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές όπου έφερε δύο ισοπαλίες και σήμερα θέλει να επιστρέψει έστω και προσωρινά στην κορυφή απέναντι στην Σπόρτινγκ Χιχόν η οποία παρουσιάζει ένα μέτριο πρόσωπο την φετινή σεζόν και μάλιστα κάκιστο στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Αρκετές οι απουσίες για τους φιλοξενούμενους, «όλα δείχνουν» το ροζ φύλλο να πηγαίνει στην Γρανάδα ωστόσο η απόδοση που δίνεται στον «άσο» είναι μικρή, γι αυτό θα εμπιστευθούμε το 2-3 Σύνολο τερμάτων το οποίο μάλιστα «πληρώνει» 1,90.

Συνοπτικά:

Μπίλεφελντ-Ντούισμπουργκ: Over 1,5 Goal ο Γηπεδούχος

Λεβερκούζεν-Στουτγάρδη: Over 2,5 Goal & Goal-Goal

Γρανάδα-Σπόρτινγκ Χιχόν: 2-3 Σ.Τ.