ΦΩΣ στο Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στο Champions League Ασίας

Στον ημιτελικό για το Champions League Ασίας, η Αλ Αΐν αντιμετωπίζει την Αλ Χιλάλ σε ματς όπου αναμένουμε γκολ και θέαμα

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στο Champions League Ασίας

Πρώτος από τους δύο αγώνες των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση στο Champions League Ασίας, ανάμεσα στην Αλ Αΐν και την Αλ Χιλάλ. Η Αλ Αΐν έκανε την υπέρβαση και σε μια επική διπλή αναμέτρηση απέκλεισε την θεωρητικά υπέρτερη Αλ Νασρ από την Σαουδική Αραβία. Τώρα θέλει να κάνει το ίδιο και με την έτερη μεγάλη ομάδα της εν λόγω χώρας για να περάσει στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Φουλ επιθετικογενής ομάδα, δεν αλλάζει τακτική ανεξάρτητα από την έδρα και τον αντίπαλο. Προέρχεται από τέσσερα συνεχόμενα γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ στο πρωτάθλημα, Εκεί πια δεν στοχεύσει σε τίτλο, όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα ματς με την Αλ Χιλάλ.

Η Αλ Χιλάλ διάγει μία ακόμα εξαιρετική σεζόν, ανάλογη της μεγάλης ιστορίας της στο ασιατικό ποδόσφαιρο. Στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας κάνει πάρτι και παρά τον έντονο ανταγωνισμό έχει πάρει διψήφια διαφορά στο δρόμο για τον τίτλο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να βάλει το κερασάκι στην τούρτα, κάνοντας ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι που ήταν φιναλίστ.

Σούπερ επιθετική ομάδα, απολαμβάνει να προσφέρει γκολ και θέαμα, δεν την ενδιαφέρει καν πως δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε ματς !Αδιανόητο σερί 36 νικών σε όλες της διοργανώσεις ! Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Γκολ και θέαμα αναμένουμε και σήμερα.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Αλ Αΐν-Αλ Χιλάλ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)