ΦΩΣ στο Στοίχημα: Μέσι, μπορείς να προκριθείς ! – Συγκρίσεις αποδόσεων

Σε επαναληπτικό προημιτελικό για το Τσάμπιονς Λιγκ κεντρικής  Αμερικής, η Μοντερέι υποδέχεται την Ίντερ Μαϊάμι. Πληρώνει εξαιρετικά το διπλό της παρέας του Λιονέλ Μέσι

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Μέσι, μπορείς να προκριθείς ! – Συγκρίσεις αποδόσεων

Επαναληπτικός προημιτελικός για το Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής ανάμεσα στην Μοντερέι και την Ίντερ Μαϊάμι. Η Μοντερέι έκανε την υπέρβαση στο πρώτο ματς όπου επικράτησε στις ΗΠΑτης πολυδιαφημισμένης Ίντερ Μαϊάμι (1-2). Την βρήκε με απουσίες, έκανε ένα άψογο τακτικά παιχνίδι στηριζόμενη σε καλή άμυνα και αντεπιθέσεις και πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης από τη στιγμή που στη διοργάνωση μετρούν και τα εκτός έδρας γκολ.

Ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει με άνεση, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Δεν θα αλλάξει η ενδεκάδα του πρώτου ματς. Σολντ άουτ φυσικά στο γήπεδο.

Η Ίντερ Μαϊάμι με το τεράστιο μπάτζετ στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου, αλλά το αποτέλεσμα του πρώτου ματς την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Οφείλει να τα παίξει όλα για όλα, καθώς απαιτείται να βάλει μίνιμουμ δύο γκολ και στην κατεύθυνση αυτή ποντάρει σε ενισχύσεις. Ο σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι επέστρεψε από τραυματισμό και σκόραρε στο πρωτάθλημα, ενώ έπαιξαν ελάχιστα οι Μπουσκέτς, Ζόρντι Άλμπα και καθόλου ο Λουίς Σουάρες για να ξεκινήσουν στο Μεξικό.

Ομάδα που ενδιαφέρεται μόνο για την επίθεση, Τα οκτώ από τα εννιά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ, τα επτά εξ’ αυτών και όβερ 2,5 γκολ. Δίχως νίκη στα τέσσερα τελευταία, ψάχνει κάπου να ξεσπάσει η Ίντερ και μπορεί να τα καταφέρει σε εξαιρετική απόδοση !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μοντερέι-Ίντερ Μαϊάμι 2 (3.25)

Αποδόσεις στοιχηματικών εταιριών
ΟΠΑΠ: 1: 2.10 Χ: 3.75 2: 3.10
NOVIBET: 1: 2.10 Χ: 3.85 2: 3.20
ΒΕΤ 365: 1: 2.05 Χ: 4.05 2: 3.20
STOIXIMAN: 1: 2.15 Χ: 3.65 2: 3.10
BETSSON: 1: 2.10 Χ: 3.55 2: 3.10