ΦΩΣ στο στοίχημα: Έχει και… αλλού Τσάμπιονς Λιγκ - Συγκρίσεις αποδόσεων

Σε επαναληπτικό προημιτελικό για το Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής, η μεξικανική Τίγκρες υποδέχεται την αμερικανική Κολόμπους και είναι το φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση

ΦΩΣ στο στοίχημα: Έχει και… αλλού Τσάμπιονς Λιγκ - Συγκρίσεις αποδόσεων

Επαναληπτικός προημιτελικός για το Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής ανάμεσα στην Τίγκρες και την Κολόμπους. Η Τίγκρες πήρε την ισοπαλία στο Κολόμπους (1-1) και μάλιστα έδειξε με την εμφάνισή της πως είναι στο χέρι της να τελειώσει την δουλειά στη εντός έδρας ρεβάνς. Δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και την ώθηση από τον κόσμο, στοχεύει να τελειώσει την δουλειά.

Της κάνει και η ισοπαλία με 0-0, αλλά δεν μπορεί να παίξει με σκοπιμότητα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Στο πρωτάθλημα του Μεξικό δεν πάει τόσο καλά έχει στρέψει όλη την προσοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Της επίθεσης ηγείται ο πολύπειρος Γάλλος στράικερ, Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ.

Η Κολόμπους είναι μια ομάδα που χαρακτηρίζεται από μαχητικό πνεύμα και το έδειξε και στην πρώτη αναμέτρηση. Υστερεί ποιοτικά από τους μεξικάνους αλλά την έδωσε ξανά την μάχη και πήρε την ισοπαλία, την τρίτη συνεχόμενη σε όλες τις διοργανώσεις. Χρειάζεται οπωσδήποτε να σκοράρει και στην ρεβάνς από τη στιγμή που ισχύει στη διοργάνωση ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ.

Δεν έχουν πρόβλημα σε αυτήν την κατεύθυνση οι Κρου, από τη στιγμή που βάζουν γκολ με συνέπεια. Και οι τρεις μαζεμένες ισοπαλίες εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Δεν θα αλλάξει η ενδεκάδα για την μάχη στο Μεξικό, αλλά πολύ δύσκολα θα την βγάλει και αυτήν τη φορά καθαρή κόντρα σε ποιοτικά ανώτερο αντίπαλο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Τίγκρες-Κολόμπους 1 (2.00) ή 1/1 (2.95)

Αποδόσεις στοιχηματικών εταιριών
ΟΠΑΠ: 1: 2.00 Χ: 3.85 2: 4.25
NOVIBET: 1: 1.95 Χ: 3.75 2: 4.10
ΒΕΤ 365: 1: 1.90 Χ: 3.50 2: 4.50
STOIXIMAN: 1: 1.85 Χ: 3.50 2: 4.30
BETSSON: 1: 1.90 Χ: 3.55 2: 4.10