ΦΩΣ στο στοίχημα: Πρόκριση για Κραϊόβα

Σε νοκ άουτ ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ρουμανίας, η Κραϊόβα υποδέχεται την Οτελούλ Γκαλάτι και είναι το απόλυτο φαβορί για την νίκη και την πρόκριση

ΦΩΣ στο στοίχημα: Πρόκριση για Κραϊόβα

Σε νοκ άουτ ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ρουμανίας, η Κραϊόβα υποδέχεται την Οτελούλ Γκαλάτι. Η Κραϊόβα δίνει την μάχη σε διπλό ταμπλό, καθώς στο πρωτάθλημα πορεύεται στην δεύτερη θέση. Πολύ δύσκολα πάντως θα διεκδικήσει τα πρωτεία από την Στεάουα οπότε στο Κύπελλο έχει την διέξοδο για να φθάσει ως το τέλος. Τα οκτώ από τα εννιά πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Η Οτελούλ είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θέλει να πορευθεί δίχως άγχος ως το τέλος της περιόδου στα πλέι άουτ παραμονής, έχει την βαθμολογική άνεση να… κοιτάζει και στο Κύπελλο. Επιθετικογενης ομάδα που δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, αλλά δέχεται εύκολα τέρματα. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Θα μιλήσει η έδρα και η ποιότητα της Κραϊόβα, αξίζει ο άσος και από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Κραϊόβα-Οτελούλ 1 (1.80) ή 1/1 (2.80)