ΦΩΣ στο Στοίχημα: Καίγεται για νίκη η Νότιγχαμ Φόρεστ - Συγκρίσεις αποδόσεων

Η Νότιγχαμ καίγεται για νίκη κόντρα στην ποιοτική, αλλά βαθμολογικά άνετη Φούλαμ. Συγκρίσεις στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Καίγεται για νίκη η Νότιγχαμ Φόρεστ - Συγκρίσεις αποδόσεων

Για την Premier League, η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται την Φούλαμ. Ματς τεράστιας βαθμολογικής σημασίας για την Φόρεστ, έπειτα και από την πρόσφατη αφαίρεση βαθμών. Βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, χρειάζεται επειγόντως τρίποντα, αλλά δεν τα… βρίσκει.

Δύο σερί ισοπαλίες μετρά η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, με πιο πρόσφατη το 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας, Ο Πορτογάλος κόουτς δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον σκόρερ Αβονιγί που προέρχεται από τραυματισμό, ο Γουντ θα ηγηθεί ξανά της επίθεσης των κόκιινων».

Πορτογάλος προπονητής καθοδηγεί και την Φούλαμ, ο Μάρκο Σίλβα. Άνετοι και ωραίοι οι λονδρέζοι, στα μισά της κατάταξης, ιδανικά θα ήθελαν να τερματίσουν στην πρώτη δεκάδα, αλλά πληρώνουν την αμυντική «αφέλεια» που τους χαρακτηρίζει.

Φουλ επιθετικογενή τακτική ακολουθεί η Φούλαμ, ανεξάρτητα από έδρα και αντίπαλο, προέρχεται από το χορταστικό 3-3 με την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Με ανάλογη προσέγγιση θα παίξει και στο Νότιγχαμ, δίχως φυσικά διάθεση για χάρες. Η Φόρεστ θα πρέπει να το κερδίσει το ματς με… σκληράδα, βγάζοντας τους φιλοξενούμενους από τον ρυθμό τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Νότιγχαμ Φόρεστ-Φούλαμ 1

Αποδόσεις στοιχηματικών εταιριών
ΟΠΑΠ: 1: 2.65 Χ: 3.40 2: 2.60
NOVIBET: 1:2.65 Χ: 3.50 2: 2.55
ΒΕΤ 365: 1: 2.70 Χ: 3.40 2: 2.65
STOIXIMAN: 1: 2.75 Χ: 3.35 2: 2.60
BETSSON: 1: 2.70 Χ: 3.55 2: 2.65