«Ανακατεύουν» τον όμιλο ο Ολυμπιακός και η Μπέτις

Βραδιά Europa League σήμερα Πέμπτη 8/11 με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στον 6ο όμιλο όπου βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

«Ανακατεύουν» τον όμιλο ο Ολυμπιακός και η Μπέτις

Έχοντας πάντα στο μυαλό του την αναμέτρηση στην Ισπανία ανάμεσα στην Μπέτις και την Μίλαν, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντουντελάνζ στο Γ. Καραϊσκάκης για την τέταρτη αγωνιστική στον 6ο όμιλο του Europa League με στόχο την νίκη . Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το "μάντρωμα" του Μαρτίνς στο Ρέντη έχουν πετύχει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ. Πιστεύω πως σήμερα ο Ολυμπιακός θα πάρει τους τρεις βαθμούς εύκολα κόντρα στην ομάδα του Λουξεμβούργου που εφόσον δεν πέτυχε έστω ένα τέρμα στην έδρα της, δύσκολα θα πετύχει στον Πειραιά. Επομένως 1 ημίχρονο και 1 τελικό με συνδυασμό να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το οποίο ποντάρισμα βρίσκεται σε απόδοση 2.05.

Στην Ισπανία τώρα η Μπέτις υποδέχεται την Μίλαν σε ένα κρίσιμο παιχνίδι όπου τα πάντα μπορούν να έχουν αλλάξει μετά το τέλος των αναμετρήσεων σε Σεβίλλη και Πειραιά. Οι Ανδαλουσιανοί πήραν μεγάλη νίκη στην έδρα της Μίλαν την προηγούμενη αγωνιστική και με νίκη σήμερα θα είναι «με το ένα πόδι» στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Γκατούζο όμως δεν τα παρατάει τόσο εύκολα και θα παλέψει να πάρει την νίκη κάτι όμως που μοιάζει δύσκολο. Ένα καλό ποντάρισμα είναι το 1Χ διπλή ευκαιρία σε συνδυασμό Over 2,5 Goal που δίνεται σε απόδοση 1.95.

Στην αναμέτρηση της Λάτσιο με την Μαρσέιγ στον 8ο όμιλο του Europa League, παίζουν τα ρέστα τους οι Γάλλοι καθώς μόνο με νίκη θα έχουν ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Λάτσιο έχει 6 βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση ενώ η Μαρσέιγ έχει μόλις έναν βαθμό. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία αναμένεται να μπει δυνατά στον αγώνα για να προσπαθήσει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Να σκοράρει η Μαρσέιγ στο ημίχρονο σε απόδοση 1,95.

Συνοπτικά:

Ολυμπιακός-Ντουντελάνζ: 1/1 & Νο Goal

Μπέτις-Μίλαν: 1Χ & Οver 2,5 Goal

Λάτσιο-Μαρσέιγ: Over 0,5 Goal ο Φιλοξενούμενος στο 1ο ημίχρονο