Ώρα ανάκαμψης για Ρεάλ και ντέρμπι στο Βερολίνο

Σήμερα, Σάββατο 3/11 το κουπόνι έχει αρκετά ντέρμπι στις μεγαλύτερες κατηγορίες, ωστόσο καλύτερα να ασχοληθούμε με τις ομάδες που θέλουν την νίκη πάση θυσία.

Ώρα ανάκαμψης για Ρεάλ και ντέρμπι στο Βερολίνο

Ας ξεκινήσουμε από την Νέα Σμύρνη και την αναμέτρηση Πανιώνιος-Παναιτωλικός. Οι «κυανέρυθροι» έχουν πολύ καλή παράδοση κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου καθώς μετρούν 8 νίκες και μόλις 1 ήττα σε 14 παιχνίδια. Ο Πανιώνιος βρίσκεται στην 10η θέση στο -4 από τον Παναιτωλικό και είναι η ευκαιρία που ψάχνει να μειώσει την διαφορά και να ανέβει βαθμολογικά. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι έχουν θέμα στην επιθετική αλλά και στην μεσαία γραμμή με 6 παίκτες συνολικά να απουσιάζουν σε αντίθεση με τον Πανιώνιο που θα παραταχθεί πλήρης. Επομένως, ο Πανιώνιος θα ψάξει και πιθανών θα πάρει την νίκη σε απόδοση 1,70.

Στην Ισπανία, η «πληγωμένη» Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει το αντίδοτο για τις πολύ κακές εμφανίσεις της για περισσότερο από ένα μήνα καθώς έχει πάρει μόλις μία νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στο Champions League. Μεσοβδόμαδα επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας επί της Μελίγια. Ο Λοπετέγκι έφυγε, ο Σολάρι ήρθε (τουλάχιστον προσωρινά) και η Ρεάλ πρέπει να ανακάμψει. Σήμερα, στις 17:15 οι «μερένχες» υποδέχονται την Βαγιαδολίδ που είναι δύο βαθμούς πάνω από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ευκαιρία λοιπόν, σήμερα να πετύχει μια καλή απόδοση, να πάρει την νίκη και να ανέβει βαθμολογικά μιας και μετά από 10 αγώνες βρίσκεται στην 9η θέση. Προβλέπω μεγάλο σκορ και συγκεκριμένα 4-6 τέρματα το οποίο δίνεται στο 2,05.

Στην Premier League, η Τότεναμ δοκιμάζεται στην έδρα της Γουλβς στις 21:45. Τα «σπιρούνια» έρχονται από ήττα στο γήπεδο τους με 0-1 από την Μάντσεστερ Σίτι και έπεσαν στο -5 από την κορυφή. Συνεπώς, σήμερα θα ψάξουν την νίκη σε μία έδρα όπου δεν μπαίνουν αρκετά γκολ. Όμως, εγώ θα επιλέξω το Over 2,5 Goal σε συνδυασμό με το Goal-Goal γιατί η Γουλβς έχει αποδείξει πως στην έδρα της μπορεί να κοντράρει όλους τους αντίπαλους. Το συγκεκριμένο ποντάρισμα βρίσκεται σε απόδοση 2,15.

Τέλος, στην Bundesliga η Χέρτα Βερολίνου υποδέχεται την Λειψία σε ένα παιχνίδι «κρας τεστ» για τις ομάδες. Βρίσκονται μαζί στην 5η και 6η θέση της κατάταξης με συγκομιδή 16 βαθμούς σε 9 αγώνες. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα θεωρηθεί ως επίδειξη δυναμικότητας για την κάθε ομάδα αλλά πιστεύω πως σε τέτοια παιχνίδια αυτή που παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο είναι η έδρα. Θα επιλέξω το 1Χ πλήρες που βρίσκονται σε απόδοση 2,85 και 3,45.

Συνοπτικά:

Πανιώνιος-Παναιτωλικός: 1

Ρεάλ Μαδρίτης-Βαγιαδολίδ: 4-6 Goal

Γουλβς-Τότεναμ: Over 2,5 Goal & Goal-Goal

Χέρτα-Λειψία: