Η «Γαλατά» περνάει το εμπόδιο της Φενερμπαχτσέ

Πρώτη Παρασκευή του μήνα σήμερα (2/11) και αναμένεται να δούμε σκληρές μάχες σε Γερμανία και Τουρκία. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσει η Μπενφίκα.

Η «Γαλατά» περνάει το εμπόδιο της Φενερμπαχτσέ

Ξεκινάμε με την Bundesliga 2 και την αναμέτρηση Γκρόιτερ Φιρτ-Μπόχουμ. Η διαφορά στις δύο ομάδες δεν είναι μεγάλη βαθμολογικά καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 19 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι στην έβδομη θέση με 16 βαθμούς. Η προϊστορία των δύο ομάδων είναι μοιρασμένη τα τελευταία χρόνια άρα θα πάμε στο πιο ασφαλές ποντάρισμα το οποίο είναι να μπουν συνολικά 2-3 goal που βρίσκεται μάλιστα σε απόδοση 1,95.

Συνεχίζουμε στην Πορτογαλία και την αναμέτρηση Μπενφίκα-Μορεϊρένσε. Οι «αετοί» είναι σε κρίσιμη θεωρητικά θέση στην βαθμολογία καθώς μία γκέλα μπορεί να κοστίσει και ας είναι ακόμα νωρίς. Ωστόσο, λόγω του Champions League που έχει την επόμενη εβδομάδα θα δώσω περισσότερη έμφαση στο Goal-Goal της συγκεκριμένης αναμέτρησης που «πληρώνει» 2,05 και βρίσκεται ήδη σε κάθοδο.

Περνάμε στην γειτονική χώρα και συγκεκριμένα στο ντέρμπι Γαλατασαράι-Φενερμπαχτσέ. Η γηπεδούχος ομάδα έρχεται από ήττα κόντρα στην Μαλάτιασπορ που την πήγε στο -2 από την κορυφή και παρά το πολύ σημαντικό παιχνίδι που θα δώσει στην έδρα της Σάλκε για το Champions League την επόμενη εβδομάδα άπαντες έχουν στο μυαλό τους μόνο το ντέρμπι με την «Φενέρ». Η Φενερμπαχτσέ από την άλλη πάει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στην έδρα της «Γαλατά». Μόλις μία νίκη στα τελευταία εννιά παιχνίδια, βρίσκεται στο +1 από την «κόκκινη γραμμή» και θα έχει στον πάγκο της του βοηθούς του Κοκού, τον οποίο απέλυσε η διοίκηση μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Θα επιλέξω τον «άσσο» σε απόδοση 1,95 καθώς με τα υπάρχοντα δεδομένα η «Φενέρ» δεν θα μπορέσει να ανακάμψει σε μία τέτοια έδρα και με μία τέτοια αντίπαλο όπως είναι η «Γαλατά».

Συνοπτικά:

Γκρότερ Φιρτ-Μπόχουμ: 2-3 Goal

Μπενφίκα-Μορεϊρένσε: Goal-Goal

Γαλατασαράι-Φενερμπαχτσέ: 1