ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ στο Κύπελλο Ασίας

Οι «καρχαρίες» από το Πράσινο Ακρωτήρι… δάγκωσαν στο χθεσινό βασικό σημείο της στήλης, ενώ μπήκαν και τα γκολ στην Κωνσταντινούπολη, για ένα όμορφο ταμείο.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ στο Κύπελλο Ασίας

Σήμερα ποντάρουμε στα γκολ στο Κύπελλο Ασίας. Ακολούθως στη νίκη του Μάλι και για κερασάκι στην τούρτα, στην ισοπαλία στο πρωτάθλημα Ισραήλ. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Σε νοκ άουτ ματς για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ασίας που θα διεξαχθεί στην πόλη Αλ Ραγιάν του Κατάρ, η Σαουδική Αραβία αντιμετωπίζει την Νότια Κορέα. Η Σαουδική Αραβία του Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι μια από τις ισχυρές δυνάμεις στο Ασιατικό ποδόσφαιρο και θεωρείται εκ των φαβορί για τον τίτλο. Στον έκτο όμιλο πήρε άνετα την πρώτη θέση.

Η Νότια Κορέα πήγε στο Κατάρ ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Στο ξεκίνημα ήταν εξαιρετική, αλλά στα δύο επόμενο ματς στον πέμπτο όμιλο αναδείχθηκε ισόπαλη με υποδεέστερους αντιπάλους. Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ και τα τρία ματς για την ομάδα του Γιούργκν Κλίνσμαν. Γκολ εκατέρωθεν αναμένουμε στη μεγάλη μάχη.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σαουδική Αραβία-Νότια Κορέα Γκολ-γκολ (2.10)