Με Ολυμπιακό και Σουηδία ξεκινάει ο Νοέμβρης

Ιδανικά έκλεισε ο Οκτώβρης με 100% επιτυχία το τελευταίο διήμερο. Με τον ίδιο τρόπο να ξεκινήσει και ο Νοέμβρης δίνοντας προσοχή κυρίως στην Σουηδία αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Με Ολυμπιακό και Σουηδία ξεκινάει ο Νοέμβρης

Με μεγάλη ανατροπή πέρασε η Γκενκ από την Αντβέρπ χθες (31/10) καθώς στην ανάπαυλα το σκορ ήταν το 2-0 υπέρ της Αντβέρπ αλλά η πρώτη στην κατάταξη Γκενκ έδειξε ότι δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή κερδίζοντας με 2-4. Κάτι που ολοκλήρωσε και το 3χ3 στις χθεσινές προβλέψεις. Σήμερα, Πέμπτη (1/11) συνεχίζουμε στα πρωταθλήματα του κουπονιού αλλά και με Κύπελλο.

Ας ξεκινήσουμε από την Σουηδία και την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μάλμε και την Έρεμπρο. Η νίκη για την Μάλμε είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία και ευελπιστώ πως θα την πάρει και με μεγάλο σκορ. Το Over 2,5 Goal προσφέρεται στο 1.37 όμως ο συνδυασμός του 1 με το Over 2,5 Goal «δίνεται» στο 1.60.

Στην συνέχεια, στο ίδιο πρωτάθλημα η ΑΙΚ Στοκχόλμης είναι τρεις στροφές πριν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Σουηδίας. Σήμερα, αγωνίζεται στην έδρα της Έστερσουντ η οποία δείχνει ανήμπορη να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη και ουσιαστικά έχει χάσει κάθε ελπίδα. Η ΑΙΚ δεν έχει περιθώρια απώλειας και θα πάρει το διπλό «με νύχια και με δόντια». Το διπλό προσφέρεται στο 1.70.

Στο Λιγκ Καπ της Αγγλίας, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Φούλαμ στον τέταρτο γύρο του θεσμού. Η Σίτι προέρχεται από νίκη στο Γουέμπλει καθώς επικράτησε με 1-0 της Τότεναμ ενώ η Φούλαμ ηττήθηκε με το «βαρύ» 3-0 στην έδρα της από την Μπόρνμουθ. Προβλέπεται ανοιχτό παιχνίδι αλλά και πολλές αλλαγές από τον Πεπ και γι' αυτό θα επιλέξω το Goal-Goal & Over 2,5 Goal που κοστολογείται στο 2.00. Ο τεχνικός της Φούλαμ ψάχνει το αντίδοτο για τις τελευταίες εμφανίσεις και δεν είναι καθόλου απίθανο να παρατάξει την ομάδα με σκοπό να πάρει κάποιο όφελος.

Τέλος, στο Κύπελλο Ελλάδας και για την δεύτερη αγωνιστική για την φάση των ομίλων ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με την Παναχαϊκή. Πολλά τα προβλήματα για τους γηπεδούχους, διοικητικά και αγωνιστικά και συνεπώς είναι μια καλή ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» να ξεσπάσουν καθώς δεν το έκαναν κόντρα στον Απόλλων την Δευτέρα. Το 2 & Over 2,5 Goal προσφέρεται στο 1.80.

Συνοπτικά:

Μάλμε-Έρεμπρο: 1 & Over 2,5 Goal

Έστερσουντ-ΑΙΚ Στοκχόλμης: 2

Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ: Goal-Goal & Over 2,5 Goal

Παναχαϊκή-Ολυμπιακός: 2 & Over 2,5 Goal