ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ στη Γένοβα

Επανέρχονται σταδιακά στη δράση τα πρωταθλήματα που μας συντροφεύουν στοιχηματικά κάθε Παρασκευή.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ στη Γένοβα

Μικρότερες κατηγορίες, όπως αυτές της τρίτης Γερμανίας, από όπου θα αντλήσουμε και σήμερα σημείο. Βασική επιλογή, ωστόσο, θα αποτελέσουν τα γκολ στη Γένοβα, ανάμεσα στις δημοφιλείς Σαμπντόρια και Πάρμα, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα ποντάρουμε στη νίκη της Γουινέας στο Κόπα Άφρικα. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορία στην Ιταλία, η Σαμπντόρια υποδέχεται την Πάρμα. Η Σαμπντόρια έπεσε στη Σέριε Β’ από όπου θέλει να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια, αλλά παρουσιάζει μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και τα αποτελέσματα. Στα τρία τελευταία ματς μάζεψε μόνο έναν βαθμό, προέρχεται από απίθανη ήττα με 5-3 στη Βενέτσια. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα τελευταία ματς.

Η Πάρμα οδηγεί σταθερά την κούρσα για την πρώτη κατηγορία, χάρη στο αήττητο σερί επτά αγώνων. Αξιόπιστη στη δημιουργία και την επίθεση, σκοράρει με άνεση, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και σήμερα στη Γένοβα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σαμπντόρια-Πάρμα Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.35)