ΦΩΣ στο στοίχημα: Από εκεί όπου σταμάτησε… πέρσι θα συνεχίσει η Βίλεμ

Επιστρέφουν σταδιακά στη δράση όλα τα πρωταθλήματα που διακόπηκαν προσωρινά λόγω των εορτών. Μαζί και η αγαπημένη της στήλης δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, από όπου θα αντλήσουμε το βασικό σημείο με τη διαφαινόμενη εύκολη νίκη της πρωτοπόρου Βίλεμ επί της ουραγού Ος.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Από εκεί όπου σταμάτησε… πέρσι θα συνεχίσει η Βίλεμ

Στη συνέχεια θα επιλέξουμε τα γκολ στο ματς της Νέας Σαλαμίνας με την ΑΕΚ Λάρνακας στην Κύπρο και για κερασάκι στην τούρτα θα βάλουμε τη νίκη της Πορτιμονένσε στο ντέρμπι με τη Φαρένσε στην Πορτογαλία. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, η Ος υποδέχεται τη Βίλεμ. Ζητείται ελπίδα για την Ος που απογοήτευσε στον πρώτο γύρο. Η ομάδα του Ρουντ Μπροτ αδυνατεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, έχει πετύχει τα λιγότερα τέρματα στην κατηγορία με 15 ήττες σε 20 αγωνιστικές και μοιραία παραμένει εγκλωβισμένη στην τελευταία θέση. Σε Under 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς.

Καταιγιστικά κύλησε ο πρώτος γύρος για τη Βίλεμ που είναι... ασυγκράτητη μετά την αλλαγή προπονητή που έλαβε χώρα νωρίς στη σεζόν. Με τον Πίτερ Μας στον πάγκο βρήκε για τα καλά ρυθμό σε άμυνα και επίθεση, μετρά 12 νίκες στα 14 τελευταία ματς και έχτισε ήδη διαφορά από τους διώκτες της. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς, Ο τελευταίος εναντίον του πρώτου, μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος που προηγήθηκε η Βίλεμ λογικά θα κάνει περίπατο στο Ος.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ος - Βίλεμ 2 ημίχρονο / 2 τελικό (2.35)