ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα κερδίσει και θα προκριθεί η Μαρίτιμο

Ημέρα Κυπέλλων η σημερινή σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ποδοσφαιρικής υφηλίου. Από εκεί θα βρούμε σημεία για να ποντάρουμε, ξεκινώντας από την Πορτογαλία και τη νίκη-πρόκριση της Μαρίτιμο στην αναμέτρηση με την υποδεέστερη Λεϊρία. 

ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα κερδίσει και θα προκριθεί η Μαρίτιμο

Σε δεύτερο χρόνο τα γκολ στο Ισραήλ και στο παιχνίδι της Χασαρόν με την Αφούλα που σκοράρουν με άνεση. Για κερασάκι στην τούρτα θα βάλουμε τα κόρνερ στη Λεωφόρο, στο μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για τους «16» του Κυπέλλου Πορτογαλίας, η Μαρίτιμο υποδέχεται σε νοκ άουτ ματς τη Λεϊρία. Η Μαρίτιμο έχει καταπέσει στη δεύτερη κατηγορία, από όπου προσπαθεί να επανέλθει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια. Δύο μαζεμένες ισοπαλίες την άφησαν λίγο πίσω στην κούρσα για την άνοδο, αλλά έχει την ποιότητα για να ανακάμψει. Ανάλογη πορεία επιθυμεί και στο κύπελλο, όπου παρατάσσεται με βασικό σχήμα. Το τελευταίο διάστημα δίνει μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα, στα πλαίσια του πρωταθλητισμού που κάνει. Μόνο ένα γκολ παθητικό στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η Λεϊρία είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας όπου συμμετέχει με στόχο την άνετη παραμονή. Σε αυτήν την κατεύθυνση τα καταφέρνει δίχως ιδιαίτερα προβλήματα αν και εσχάτως έχει κατεβάσει ταχύτητα. Δίχως νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς ζητείται εγρήγορση, ενώ το Κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια στη φετινή σεζόν. Δεν αρέσκεται σε υψηλούς ρυθμούς σους αγώνες της. Δεν έχει το εύκολο γκολ, αλλά παραμένει αξιόπιστη στην άμυνα. Και τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,56 γκολ, τα έξι εξ αυτών και No Goal. Πάμε με την έδρα και την ποιότητα της Μαρίτιμο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μαρίτιμο-Λεϊρία 1 (2.10)