ΦΩΣ στο στοίχημα: Ο Μακεδονικός θα σκοράρει και κόντρα στον Αιολικό

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε για τη στήλη στο 2024. Το απόλυτο των εκτιμήσεων επιβεβαιώθηκε, με τα γκολ στο Ντανφέρμλιν της Σκωτίας, τα γκολ στην Λεμεσό της Κύπρου και με τον άσο από ημίχρονο της Ομόνοιας, επίσης στην Κύπρο. Και σήμερα θα κάνουμε παιχνίδι με πολλά τέρματα ξεκινώντας από τη Νέα Ευκαρπία και συνεχίζοντας στο Δασάκι. Για κερασάκι στην τούρτα θα βάλουμε τα κόρνερ του Ολυμπιακού στη Λαμία. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

ΦΩΣ στο στοίχημα: Ο Μακεδονικός θα σκοράρει και κόντρα στον Αιολικό

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο Μακεδονικός υποδέχεται τον Αιολικό. Ο Μακεδονικός ήταν η ευχάριστη έκπληξη στον πρώτο γύρο του βόρειου ομίλου, αλλά έφθασε στο φινάλε του έτους με εμφανή κόπωση. Το πλήρωσε ιδιαίτερα στο τελευταίο παιχνίδι κόντρας τον Ηρακλή από τον οποίο συνετρίβη. Ό,τι πρέπει ήταν η διακοπή του πρωταθλήματος για τους πράσινους, προκειμένου να ανακάμψουν και να επιστρέψουν σε θετικό πρόσημο, με υψηλό στόχο την συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς, τα έξι εξ’ αυτών και όβερ 2,5 γκολ.

Ο Αιολικός δεν έχει βρει τη σταθερότητα που θα μπορούσε βάση του ποιοτικού ρόστερ που διαθέτει. Η ομάδα της Μυτιλήνης έκανε πολλές μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι επιστρέφοντας στη Β’ Εθνική έπειτα από 37 χρόνια αλλά δεν έχει καταφέρει να κινηθεί στα προσδοκώμενα επίπεδα. Δίχως νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια. Γίνονται εκ νέου ανακατατάξεις στο ρόστερ σύμφωνα με τις εισηγήσεις του Σέρβου κόουτς Σλόμπονταν Κρισμάρεβιτς. Και οι δύο ομάδες μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα στη Νέα Ευκαρπία.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μακεδονικός - Αιολικός Γκολ-γκολ (2.10)