Ετοιμάζονται για σημαία... Χιρόνα και Αταλάντα

Μεγάλα παιχνίδια σε Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία που θα δώσουν σίγουρα καλό θέαμα σε όσους τα παρακολουθήσουν.

Ετοιμάζονται για σημαία... Χιρόνα και Αταλάντα

Η Χιρόνα υποδέχεται την Ράγιο Βαγιεκάνο ενόψει της 10ης αγωνιστικής στην Primera Division και δεν υπάρχει άλλο αποδεκτό αποτέλεσμα από την νίκη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη, μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και η αναμέτρηση κόντρα στην Βαγιεκάνο είναι must win. Αναμένεται και ανοιχτό παιχνίδι καθώς και η φιλοξενούμενη ομάδα χρειάζεται την νίκη οπότε καλή επιλογή θα ήταν το 1 & Όβερ 1,5.

Συνεχίζουμε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Αταλάντα με την Πάρμα. Οι γηπεδούχοι είναι μακρυά από τον καλό περσινό εαυτό τους και ήρθε η ώρα για ανάκαμψη. Οι στοιχηματικές κοστολογούν την νίκη της Αταλάντα στο 1,35 αλλά η καλύτερη επιλογή είναι το 2-3 γκολ που «πληρώνει» 2,03.

Στην Γαλλία, η Λιλ είναι σε τρομερή φόρμα και απολαμβάνει την δεύτερη θέση στην βαθμολογία έχοντας ωστόσο μεγάλη διαφορά με την πρωτοπόρο και αήττητη Παρί Σεν Ζερμέν (8 βαθμούς). Η Λιλ υποδέχεται την Καέν και θέλει να κάνει το 6χ6 στην έδρα της για το γαλλικό πρωτάθλημα. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είναι μία μαχητική ομάδα και δεν παρατάει τα παιχνίδια κάτι που με ωθεί στο να επιλέξω το goal goal σε απόδοση 1,88. Καλή απόδοση δίνει και το να σκοράρει η Καέν στο παιχνίδι (Όβερ 0,5 φιλοξενούμενη) στο 1,68.

Στην Αγγλία δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο η αγωνιστική αυτή θα έχει δυνατές αναμετρήσεις. Αρχικά, η Φούλαμ υποδέχεται την Μπόρνμουθ σε ένα όπου «μυρίζουν» γκολ. Το όβερ δίνεται πολύ χαμηλά γι' αυτό η επιλογή του Όβερ μαζί με το γκολ γκολ είναι πιο αξιόλογη (1,67). Στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας το ίδιο μου φαίνεται πως θα γίνει στην αναμέτρηση της Μπόλτον με την Χαλ. Και οι δύο ομάδες πιστεύω πως θα σκοράρουν εκατέρωθεν ωστόσο το Όβερ μπορεί να βγεί γκολ-γκολ & Όβερ (2,25).

Συνοπτικά:

Χιρόνα-Ράγιο Βαγιεκάνο: 1 & Όβερ 1,5 Γκολ.

Αταλάντα-Πάρμα: 2-3 Γκολ

Λιλ-Καέν: Γκολ-Γκολ ή Φιλοξενούμενη Όβερ 0,5 γκολ

Φούλαμ-Μπόρνμουθ: Γκολ-Γκολ και Όβερ 2,5 γκολ

Μπόλτον-Χαλ: Γκολ-Γκολ και Όβερ 2,5 γκολ