ΦΩΣ στo στοίχημα: Θα σκοράρει σε ένα ακόμα ματς η Ρέιθ Ρόβερς

Διπλό της Μπότεφ δίναμε χθες για βασικό σημείο της στήλης, 2-4 το τελικό σκορ. Γκολ-γκολ στο Κίεβο, 4-2 η Ντιναμό κέρδισε τη Μέταλιστ. Ισοπαλία στη Λιβαδειά, 1-1 ο Λεβαδειακός με τη Νίκη Βόλου. Κάποιοι θα το χαρακτήριζαν και… πρόωρο δώρο Χριστουγέννων. Για εμάς το μεγαλύτερο δώρο είναι τα ευχαριστήρια τηλεφωνήματα των πιστών αναγνωστών. Μακάρι να έχουμε και άλλα τέτοια «πάρτι» το συντομότερο δυνατό.

ΦΩΣ στo στοίχημα: Θα σκοράρει σε ένα ακόμα ματς η Ρέιθ Ρόβερς

Σημερινό βασικό ποντάρισμα θα αποτελέσουν τα γκολ στο Κιρκάλντι της Σκωτίας, στο ματς της Ρέιθ Ρόβερς με την Πάρτικ Θιστλ, που σκοράρουν αφειδώς. Από κοντά το διπλό της Ζομπαχάν στο Ιράν και για κερασάκι στην τούρτα τα γκολ στη Λάρνακα. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ στη Σκωτία η Ρέιθ Ρόβερς υποδέχεται στην πόλη Κιρκάλντι όπου εδρεύει την Πάρτικ Θιστλ. Η Ρέιθ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και κυνηγά την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, αήττητο σερί στα επτά τελευταία παιχνίδια για τους Ρόβερς. Η επίθεση αποτελεί το σταθερό σημείο αναφοράς, αλλά παραμένουν ευάλωτοι στην άμυνα όπου δέχονται εύκολα τέρματα. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Η Πάρτικ Θιστλ εξαπολύει αντεπίθεση για να προλάβει το τρένο της απευθείας ανόδου. Τρεις συνεχόμενες νίκες και αήττητο σερί πέντε αγώνων, που συνοδεύτηκαν από πολύ καλές εμφανίσεις. Έμφαση δίνεται στη δημιουργία και το σκοράρισμα, αλλά παραμένουν τα θέματα στην άμυνα. Και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς για τους «μαυρόασπρους» εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Ακόμα ένα αναμένουμε και σήμερα, με βάση την αγωνιστική συμπεριφορά και των δύο ομάδων.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρέιθ Ρόβερς - Πάρτικ Θιστλ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)