ΦΩΣ στο στοίχημα: Πληρώνει η Στάμπαεκ!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η βαθμολογικά άνετη Σάρπσμποργκ υποδέχεται τη Στάμπαεκ που καίγεται για βαθμούς, στη μάχη για τη σωτηρία.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Πληρώνει η Στάμπαεκ!

Η Σάρπσμποργκ εξακολουθεί να πορεύεται άνετη και ωραία στο πάνω μισό της κατάταξης, δίχως το παραμικρό κίνητρο για το καταληκτικό σκέλος της περιόδου. Προερχόταν από αήττητο σερί τριών αγώνων αλλά λύγισε στο πάθος και την επιθυμία της Άαλεσουντ για να πάρει τη νίκη και ηττήθηκε στα σημεία. Η επίθεση εξακολουθεί να αποτελεί το μεγάλο όπλο της Σπάρτα. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3.5 γκολ.

Η Στάμπαεκ κάνει την ύστατη προσπάθεια για να απεμπλακεί από την επικίνδυνη ζώνη και σε αυτήν την κατεύθυνση δίνει την μάχη πόντο-πόντο. Έπειτα από δύο σερί νίκες, πήρε την ισοπαλία στο Τροντχάιμ κόντρα στην ποιοτικότερη Ρόζενμποργκ, αλλά παραμένει στην ζώνη των πλέι άουτ για την παραμονή στην κατηγορία. Προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό ρυθμό, τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι. Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο. Πληρώνει εξαιρετικά ακόμα και η διπλή ευκαιρία της Στάμπαεκ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σάρπσμποργκ-Στάμπαεκ Χ2 (2.35) ή 2 (5.50)