ΦΩΣ στο στοίχημα: Αξίζει το διπλό της Καλαμάτας

Για το πρωτάθλημα της Super League 2, ο Παναθηναϊκός Β’ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Καλαμάτα.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Αξίζει το διπλό της Καλαμάτας

Ο Παναθηναϊκός Β’ προέρχεται από μία πολύ κακή σεζόν στη Β’ ομάδα. Ολοκλήρωσε στην ζώνη του υποβιβασμού, γλίτωσε μόνο χάρη στην προκήρυξη του πρωταθλήματος που δεν επέτρεπε να πέσουν ομάδες Β’. Φέτος, ωστόσο, δεν υπάρχει ανάλογο μαξιλαράκι και δύνανται να υποβιβαστούν στην Γ’ Εθνική.

Σενάριο που δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται οι «πράσινοι». Ο Σωτήρης Αντωνίου παρέμεινε στον πάγκο. Θετικά τα δείγματα γραφής στα φιλικά ματς, Ήρθαν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό το επίπεδο.

Για μία ακόμα σεζόν η Καλαμάτα μπαίνει στην δεύτερη κατηγορία ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Πέρσι απογοήτευσε σε αυτήν την κατεύθυνση, αλλάξει πολλούς προπονητές, άκρη δεν βρήκε. Φέτος έριξε και πάλι πολύ χρήμα στις μεταγραφές, το ρόστερ θεωρείται από τα ισχυρότερα στον νότιο όμιλο.

Ο πολύπειρος κόουτς Περικλής Αμανατίδης με πετυχημένο έργο πέρσι στην Αναγέννηση Καρδίτσας ανέλαβε τα ηνία. Θετικό το δείγμα γραφής στα φιλικά ματς. Η «μαύρη θύελλα» θέλει να στείλει από νωρίς μήνυμα υπεροχής στον ανταγωνισμό. Θα παραταχθεί επιθετικά για να κερδίσει στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναθηναϊκός Β’-Καλαμάτα 2 (2.00)