ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ και θέαμα σε ένα ακόμα ματς της Βίλεμ

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, η Καμπούρ υποδέχεται τη Βίλεμ.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ και θέαμα σε ένα ακόμα ματς της Βίλεμ

Η Καμπούρ είναι μια από τις πλέον επιθετικογενείς ομάδες στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Το μόνο που την απασχολεί είναι η δημιουργία και η επίθεση, αλλά από την άλλη πλευρά δεν βρίσκει λύσεις στα μετόπισθεν. Και τα πέντε πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Παρόλα αυτά καμαρώνει στη δεύτερη θέση της κατάταξης, δεν θα αλλάξει τακτική και αγωνιστική συμπεριφορά. Δεν υπολογίζεται ο κεντρικός αμυντικός Μπέργκσμα που είναι ανέτοιμος.

Η Βίλεμ βάζει και φέτος ψηλά τον πήχη αλλά για να καταφέρει την υπέρβαση και άνοδο θα πρέπει να βελτιώσει τις επιδόσεις μακριά από το γήπεδό της. Σε δύο εξόδους μετρά ισάριθμες ισοπαλίες και η αποστολή κόντρα στην Καμπούρ κάθε άλλο παρά διευκολύνει την κατάσταση σε αυτήν την κατεύθυνση.

Η ομάδα από το Τίλμπουργκ στηρίζεται στην επίθεση και την άνεση στο σκοράρισμα, χρήζει βελτίωσης στην αμυντική λειτουργία. Αμφίβολος ο στράικερ Ντε Λέου. Οι αριθμοί και η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων προϊδεάζουν για γκολ και θέαμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Καμπούρ-Βίλεμ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)