ΦΩΣ στο στοίχημα: Πληρώνει η διπλή ευκαιρία της Εσθονίας Κ21

Σε ματς για τον τέταρτο προκριματικό όμιλο του Euro Κ21 η Εσθονία υποδέχεται τη Βουλγαρία.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Πληρώνει η διπλή ευκαιρία της Εσθονίας Κ21

Η συνάντηση θα γίνει στην πρωτεύουσα Ταλίν. Εκεί όπου η Εσθονία θα επιδιώξει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, σε ένα ματς όπου θεωρητικά μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο γκρουπ. Πρόκειται για ομάδα περιορισμένης δυναμικής, άπαντες στις τάξεις της κρατούν χαμηλά τον πήχη.

Και στην προηγούμενη διοργάνωση έκανε κάκιστες εμφανίσεις. Μία νίκη σε δέκα ματς και συντελεστής τερμάτων 3-34 ! Ο κόουτς Ρόμαν Κοζουκόφσκι ανέλαβε φέτος τα ηνία με την ελπίδα να ανεβάσει λίγο το επίπεδο. Ποντάρει και στην παρουσία τριών παικτών που αγωνίζονται σε μικρές ομάδες της Ιταλίας.

Η Βουλγαρία διάγει δύσκολη περίοδο και σε επίπεδο ανδρών και σε ελπίδες. Έχει πέσει το επίπεδο και αυτό φάνηκε και στην προηγούμενη διοργάνωση όπου απογοήτευσε. Ομάδα που αρέσκεται να κρατά χαμηλά τον ρυθμό, δεν σκοράρει με άνεση, αλλά τουλάχιστον είναι αξιόπιστη στην άμυνα.

Ο κόουτς Αλεξάντερ Ντιμιτρόφ παραμένει για τρίτη σεζόν στον πάγκο προσπαθώντας να χτίσει έναν βασικό κορμό με μικρότερης ηλικίας παίκτες. Μικρή είναι η βοήθεια που λαμβάνουν σε ποιοτικό επίπεδο οι Βούλγαροι από πέντε παίκτες που αγωνίζονται εκτός των συνόρων. Δεν δικαιολογείται ο έντονος φαβοριτισμός της Βουλγαρίας. Πληρώνει εξαιρετικά η διπλή ευκαιρία των Εσθονών.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κ21 Εσθονία-Κ21 Βουλγαρία 1Χ (2.75)