Ταμείο ξανά!

Απόδοση 5,6 βγάλαμε μόλις με δύο παιχνίδια στο χθεσινό πρόγραμμα.

Ταμείο ξανά!

Εμείς γράφουμε ότι δεν εμπνεόμαστε από τις διοργανώσεις των Εθνικών ομάδων (πέραν Μουντιάλ και EURO), εμείς σημειώνουμε ότι υπάρχουν καλύτερες μέρες για στοίχημα, εμείς πάμε και στο ταμείο για ανάληψη, γιατί ό,τι και να πιστεύουμε για την αξία των αγώνων που επίκεινται, δεν σταματάμε να τους διαβάζουμε.

Και χθες αναλύσαμε τους λόγους που αυτή η Εθνική Γερμανίας δεν θα μπορούσε να κερδίσει μέσα στο Άμστερνταμ την ανανεωμένη Ολλανδία. Όχι μόνο δεν κέρδισε. Συνετρίβη κιόλας και εμείς καρπωθήκαμε το πανέμορφο 2,80.

Και το πολλαπλασιάσαμε επί 2,00 με το διπλό της Μίλτον Κέινς Ντονς από τις συμπαθείς μας μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Ας περάσουμε τώρα στα σημερινά. Με Γερμανούς ασχολούμασταν χθες, με Ιταλούς απόψε. Αναμετρούνται στο Χορζόφ με την Πολωνία στο πλαίσιο του Nations League. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει φτάσει σε νίκη.

Ειδικά για τους γηπεδούχους ο απολογισμός της μιας ισοπαλίας και της μίας ήττας είναι μάλλον δικαιολογημένος. Κρατάμε την τελευταία τους εμφάνιση, με την Πορτογαλία. Ξεκίνησαν δυναμικά και φανέρωσαν ενδιαφέρουσες επιθετικές αρετές, παρά το γεγονός ότι ο Λεβαντόφσκι ήταν ωσεί παρών. Η άμυνά τους όμως παραπατούσε. Αποδείχθηκε έρμαιο στις κινήσεις των γρήγορων Ιβήρων επιθετικών, ανάμεσα στους οποίους μάλιστα δεν συμπεριλαμβανόταν ο Ρονάλντο.

Πολύ βαρείς φαίνονταν οι Γκλικ, Μπέντναρεκ, Γεντρέιτσικ και Μπερεζίνσκι απέναντι στους τρεις Σίλβα, Μπερνάρντο, Ράφα και Αντρέ, ενώ ο Πίτσι κυριαρχούσε μόνος του στη μεσαία γραμμή. Αν ο Γέρζι Μπρέζεκ (ο τεχνικός της Πολωνίας) επιμείνει στα ίδια πρόσωπα και ο Πάολο Μαντσίνι χρησιμοποιήσει γρήγορους ακραίους και επιθετικούς (πχ Ινσίνιε και Ιμόμπιλε), η Εθνική Ιταλίας θα έχει σοβαρό προβάδισμα στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» ήδη έχει δώσει τρία ματς από το Σεπτέμβριο μέχρι τώρα, είτε φιλικά είτε επίσημα και ο προπονητής της τα έχει χρησιμοποιήσει όλα για να δημιουργήσει κορμό και χημεία στη νέα του ομάδα. Θεωρούμε ότι μετά από τρεις προσπάθειες ήρθε η στιγμή να στείλει το δικό της μήνυμα αυτή η ξεχασμένη εδώ και δύο χρόνια υπερδύναμη.

Ρισκάρουμε στο διπλό της Ιταλίας που πληρώνει μάλιστα επί 2,45.

Μόνο με αυτό το παιχνίδι ασχολούμαστε και απλά διασκεδάζουμε τη μέρα. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.