ΦΩΣ στο στοίχημα: Μάχη επιβίωσης δίνει η Βαλερένγκα

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Βαλερένγκα υποδέχεται την Οντ.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Μάχη επιβίωσης δίνει η Βαλερένγκα

Πόντο πόντο εξακολουθεί να δίνει η Βαλερένγκα την μάχη για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Πήρε έναν ακόμα βαθμό στο Μόλντε ενισχύοντας και βαθμολογικά λαλά κυρίως ψυχολογικά αυτήν την προσπάθεια.

Μίνι αήττητο σερί τριών αγώνων για την ομάδα από το Όσλο που έχει στοχεύσει την αναμέτρηση με την Οντ για να πάρει το τρίποντο που θα την βγάλει στον αφρό. Παραμένουν τα θέματα στην άμυνα. Γκολ-γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

Η Οντ συνεχίζει την πορεία της στα μισά της κατάταξης δίχως να αγωνίζονται ούτε για τον υποβιβασμό ούτε για το κάτι παραπάνω. Η συνήθης πορεία δηλαδή που ακολουθεί κάθε σεζόν η ομάδα από το Σκίεν με μαθηματική ακρίβεια. Και πάλι με μεταπτώσεις στην απόδοσή της, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο ανάλογα με τη μέρα της.

Κόντρα στη Σάρπσμποργκ ήταν κάκιστη ηττήθηκε εύκολα θα μπορούσε να δεχθεί και άλλα γκολ. Όβερ 2,5 γκολ και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Καίγεται για νίκη η Βαλερένγκα, ιδανικός αντίπαλος η βαθμολογικά άνετη Οντ. Αξίζει ο άσος και από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βαλερένγκα-Οντ 1 (1.75) ή 1/1 (2.75)