ΦΩΣ στο στοίχημα: Διπλό από ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η ΑΕ Ζακακίου υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Διπλό από ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ

Η αναμέτρηση θα γίνει στη Λάρνακα. Η ΑΕ Ζακακίου επιστρέφει έπειτα από έξι χρόνια στα μεγάλα σαλόνια του κυπριακού ποδοσφαίρου. Οι «πράσινοι» κέρδισαν δύο συνεχόμενες ανόδους και από την Γ’ Εθνική όπου είχαν καταπέσει το 2021 κατάφεραν να ανέβουν στην πρώτη κατηγορία χάρη στην περσινή δεύτερη θέση.

Ο πήχης παραμένει χαμηλά, το ρόστερ είναι από τα ασθενέστερα, θα δώσει μάχη για την παραμονή. Φυσικά στον πάγκο παραμένει ο Λιάσος Λουκά στον οποίο πιστώνεται η επάνοδος στην πρώτη κατηγορία. Διαχειρίστηκε όσο καλύτερα μπορούσε το περιορισμένο μπάτζετ. Τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα φιλικά.

Τέσσερα ολόκληρα χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά για τον ΑΠΟΕΛ που πέρσι έδωσε τη μάχη και την έχασε από τον πρωτάρη Άρη Λεμεσού. Φυσικά δεν υπάρχει άλλη επιλογή για την κραταιά ομάδα από την επάνοδο στον θρόνο. Έκανε πολλές και δυνατές μεταγραφές, το ρόστερ είναι έτοιμο για διεκδίκηση του θρόνου.

Παράλληλες οι υποχρεώσεις στην Ευρώπη, την περασμένη Πέμπτη κέρδισε ξανά την Ντίλα Γκόρι με 1-0 στον τρίτο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ και θα παίξει πλέι οφ την επόμενη Πέμπτη στη Γάνδη. Σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ με άνεση η ομάδα του Πορτογάλου κόουτς Ρικάρντο Σα Πίντο που ανέλαβε φέτος τα ηνία. Μεγάλη η διαφορά ποιότητα των δύο ομάδων. Διπλό από ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑE Ζακακίου-ΑΠΟΕΛ 2/2 (2.00)