ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ και θέαμα περιμένουμε σε ένα ακόμα ματς της Μπραν

Κουπόνι με πολλά παιχνίδια από το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ το σημερινό, αλλά περιέργως με λίγες στοιχηματικές ευκαιρίες.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ και θέαμα περιμένουμε σε ένα ακόμα ματς της Μπραν

Από τη μια αρκετά από τα ζευγάρια έχουν ξεκαθαρίσει λογαριασμούς από το πρώτο παιχνίδι, από την άλλη οι μπουκ απέφυγαν τα χοντρά λάθη που θα μας επέτρεπε να τους «τιμωρήσουμε». Μία καλή ευκαιρία βρίσκουμε στα γκολ της αναμέτρησης της Μπραν με την Αρούκα και σε δεύτερο χρόνο την στήριξη στη Χάιντουκ που υποτιμάται από τις αποδόσεις. Για κερασάκι στην τούρτα θα βάλουμε την ακριβοπληρωμένη νίκη της Νέμαν Γκρόντνο. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Σε επαναληπτικό ματς για τον τρίτο επαναληπτικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, η Μπραν υποδέχεται την Αρούκα. Η Μπραν ήταν ανταγωνιστική στην Αρούκα, έβαλε το γκολ που δικαιούταν σε γλυκιά ήττα (2-1) και ελπίζει στην ανατροπή στη ρεβάνς του νορβηγικού Βορρά. Ζητούμενο βέβαια παραμένει η βελτίωση στην άμυνα για την ομάδα από το Μπέργκεν. Στο πρωτάθλημα πήρε ρεπό από την Ομοσπονδία για να ξεκουραστούν οι παίκτες, ενόψει της ρεβάνς.

Η Αρούκα έφθασε κοντά σε σκορ πρόκρισης αλλά δεν κράτησε μέχρι το τέλος καθαρή εστία κόντρα στην Μπραν. Δεν το άξιζε κιόλας από τη στιγμή που δέχθηκε πολλές καθαρές ευκαιρίες από τους Νορβηγούς. Ομάδα που έχει το εύκολο γκολ, αλλά και θέματα στην αμυντική λειτουργία. Δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική, δεν είναι στο DNA της να παίζει παθητικά. Και πάλι αναμένονται ευκαιρίες και γκολ εκατέρωθεν στον νορβηγικό Βορρά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπραν-Αρούκα Γκολ-γκολ (1.85) ή Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.45)