Το έχουν στο αίμα τους το γκολ

Συνέχεια και στο Champions League και στην αγγλική Championship

Το έχουν στο αίμα τους το γκολ

Και διπλό και Over 2,5 είδαμε στο Χοφενχάιμ – Παρί Σεν Ζερμέν. Πανηγυρικά βγήκε το Goal στο Λιόν – Σαχτάρ. Αντίθετα, ο αγώνας της Μπάγερν κόλλησε στο 1-1 από το 22’ και αυτός της Άστον Βίλα με την προερχόμενη από πέντε ήττες Πρέστον έληξε 3-3, παρ’ ότι οι «χωριάτες» προηγήθηκαν 2-0! Φοβερά πράγματα.

Κάνουμε νέα απόπειρα, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό, όπως πάντα. Και δεν αλλάζουμε λογική. Παραμένουμε πιστοί στον αγωνιστικό χαρακτήρα των ομάδων, δεν ψάχνουμε κάτι πέρα από αυτό που παρουσιάζουν συνήθως οι εκάστοτε μονομάχοι στο γήπεδο και περιμένουμε να μιλήσει το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Και επειδή οι αποδόσεις είναι χαμηλότατες δοκιμάζουμε την τύχη μας στα γκολ, πολλά ή λίγα.

Για παράδειγμα η Ατλέτικο Μαδρίτης διακρίνεται για την ισχυρή της άμυνα και την ομοιογένεια. Είναι στο ανέβασμα της απόδοσής της και δεν περιμένουμε να δεχτεί γκολ από τη Μπριζ. Άσος συνδυασμένος με No Goal δηλαδή. Και για πιθανό σκόρερ, βλέπουμε να τα καταφέρνει επιτέλους και ο Γκριεζμάν.

Η Ντόρτμουντ επίσης «πετάει», την περίοδο που η Μονακό κάνει το χειρότερο ξεκίνημά της σε σεζόν από το 1974. Άσος και Over 2,5 με σκόρερ τον Μάρκο Ρόις που εκτός του ότι είναι ο ηγέτης των Βεστφαλών, εκτελεί και τις στημένες φάσεις.

Η Τότεναμ αναζητά εναγωνίως βαθμό ή βαθμούς στο Champions League απέναντι στην προερχόμενη από… χαστούκια Μπαρτσελόνα. Θα ανταπεξέλθουν οι Λονδρέζοι; Θα αντιδράσουν οι Καταλανοί; Δεν γνωρίζουμε… Ξέρουμε ότι αμφότεροι μπορούν να σκοράρουν. Goal και Over 2,5 συνδυαστικά δηλαδή. Anytime σκόρερ ο Χάρι Κέιν.

Ακριβώς το ίδιο και στην Ιταλία, όπου η Νάπολι αναμετράται με τη Λίβερπουλ.

Μια ματιά και στην αγγλική Championhip. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ δεν αναλαμβάνει παθητικό ρόλο στους αγώνες της. Ούτε βέβαια η Γουέστ Μπρόμιτς που σε κάθε της παιχνίδι αγωνίζεται μόνο για τη νίκη. Goal εδώ και καλή μας τύχη.