ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ στο μπαράζ ανόδου

Στον πρώτο από τους δύο τελικούς των πλέι οφ ανόδου για την δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, η Φότζια υποδέχεται την Λέκο.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ στο μπαράζ ανόδου

Η Φότζια είναι μια ιστορική ομάδα με παρουσία στις μεγαλύτερες κατηγορίες όπου και φέτος στόχευε εξαρχής να επιστρέψει. Στον τρίτο όμιλο όπου πήρε μέρος κατετάγη τέταρτη, στους προηγούμενους γύρους των μπαράζ απέκλεισε ισχυρούς αντιπάλους όπως η Κροτόνε και η Πεσκάρα και πλέον καλείται να υπερβεί και το τελευταίο εμπόδιο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» χαρακτηρίζονται από δημιουργία, έχουν το εύκολο γκολ, όμως πληρώνουν τις αδυναμίες. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως τα τρία πιο πρόσφατα ματς των πλέι οφ ανόδου έληξαν όλα με σκορ 2-2 ! Σολντ άουτ στο σχεδόν 100 ετών γήπεδό της «Πίνο Ζακερία», 25 χιλιάδων θέσεων.<p>

Η Λέκο είναι μια σταθερή δύναμη για τα δεδομένα της Serie C. Την περασμένη περίοδο κατετάγη έκτη, αλλά δεν μπόρεσε να φθάσει μακριά στα πλέι οφ. Φέτος ανέβηκε και άλλο επίπεδο, πήρε την τρίτη θέση στον πρώτο όμιλο και απέκλεισε διαδοχικά στα μπαράζ την Πορντενόνε και την Τσεζένα. Το εντυπωσιακό είναι πως σε αυτές τις αναμετρήσεις ηττήθηκε στα εντός έδρας παιχνίδια και πέρασε με εκτός έδρας νίκες. Οι αετοί από την Λομβαρδία επίσης σκοράρουν και δέχονται τέρματα με άνεση. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και σήμερα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Φότζια-Λέκο Γκολ-γκολ (2.00)