ΦΩΣ στο στοίχημα: Το δωδέκατο σερί πρωτάθλημα θα πάρει η Λουντογκόρετς

Τελικός Κόνφερενς Λιγκ σήμερα ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τη Γουέστ Χαμ. Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά στοιχηματικά απροσπέλαστο, αφού οι μπουκ το διάβασαν άριστα. Εκεί που οι αποδόσεις είναι ελκυστικές είναι στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Το δωδέκατο σερί πρωτάθλημα θα πάρει η Λουντογκόρετς

Για την τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, η Τσέρνο Μόρε υποδέχεται τη Λουντογκόρετς. Η Τσέρνο Μόρε δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία της στην διαδικασία των πλέι οφ, όπου μάχεται απλά για να κρατήσει την τιμητική πέμπτη θέση. Μόνο ένας πόντος στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για τους ναυτικούς που πληρώνουν τις αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ τα τέσσερα εξ αυτών και όβερ 2,5 γκολ. Πλήρης η αποστολή για την ομάδα από τη Βάρνα.

Πάνω που φαινόταν να μπαίνει τέλος στην παντοκρατορία της η Λουντογκόρετς κατάφερε να βρεθεί σε θέση οδηγού μία αγωνιστική πριν από το φινάλε. Η ίδια νίκησε δύσκολα τη Λέφσκι, η ΤΣΣΚΑ έμεινε στο «Χ» με τη… συνονόματη και οι «πράσινοι» προσπέρασαν. Πλέον με νίκη θα στεφθούν για 12η σερί σεζόν πρωταθλητές! Κατακτά τον τίτλο ακόμα και με ισοπαλία ή ήττα, αρκεί να μην κερδίσει η ΤΣΣΚΑ της οποίας υπερτερεί σε ισοβαθμία. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Λογικά δεν θα αφήσει τα πράγματα στην τύχη της η Λουντογκόρετς. Διπλό από ημίχρονο στη Βάρνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τσέρνο Μόρε-Λουντογκόρετς 2/2 (2.35)