ΦΩΣ στο στοίχημα: Έτοιμη για την τέταρτη σερί νίκη η Έργκριτε

Σε αναμονή των μεγάλων τελικών σε Κόνφερενς Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ, η στήλη συνεχίζει τον δικό της δρόμο από απάτητα μονοπάτια που εσχάτως μας οδηγούν με συνέπεια στο ταμείο.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Έτοιμη για την τέταρτη σερί νίκη η Έργκριτε

Η Σουηδία θα μας απασχολήσει πολύ στη διάρκεια του καλοκαιριού και από εκεί θα επιλέξουμε και το βασικό σημείο, που είναι ο άσος της Έργκριτε και τα γκολ στο Χέλσινγκμποργκ. Για κερασάκι στην τούρτα θα βάλουμε επίσης τα γκολ στη Φιλιππούπολη, καθώς αυτήν την εβδομάδα ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα στη Βουλγαρία. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου.

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας η Έργκριτε υποδέχεται τη Λαντσκρόνα. Η Έργκριτε άφησε πίσω για τα καλά το μουδιασμένο ξεκίνημα στη σεζόν και αποδίδει σύμφωνα με την ποιότητα του ρόστερ της. Σπουδαία νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Γκάις, τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, που τη φέρνει όλο και πιο κοντά στις θέσεις ανόδου που είναι και ο στόχος της φετινής περιόδου. Πολύ βελτιωμένη στην άμυνα, έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Πλήρης εκ νέου η αποστολή της ομάδας από το Γκέτεμποργκ

Η Λαντσκρόνα κατεβάζει σταδιακά ρυθμούς έπειτα από το εξαιρετικό ξεκίνημα και υποχωρεί πιο κοντά στα κυβικά της. Ομάδα μεσαίας δυναμικής με στόχο την άνετη παραμονή, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα σε αυτήν την κατεύθυνση όπως δείχνει στα παιχνίδια όπου παρουσιάζεται ανταγωνιστική. Βασικό ζητούμενο για τους «Μπόις», η βελτίωση στα μετόπισθεν, καθώς μπροστά σκοράρουν με άνεση. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Ο κόουτς Μπίλι Μάγκνιουσον υπολογίζει σε πλήρη αποστολή. Σε σούπερ κατάσταση η Έργκριτε, μπορεί να προσθέσει ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό της, υπερδιπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Έργκριτε-Λαντσκρόνα 1 (2.10)