ΦΩΣ στο στοίχημα: «Πληρώνουν» τα κόρνερ του ΠΑΟΚ

Ημέρα τελικών Κυπέλλου η σημερινή για αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, όπως βέβαια και για την Ελλάδα. Από το Πανθεσσαλικό θα αντλήσουμε το βασικό σημείο μας, επιλέγοντας τον αδικαιολόγητα χαμηλό αριθμό κόρνερ του ΠΑΟΚ.

ΦΩΣ στο στοίχημα: «Πληρώνουν» τα κόρνερ του ΠΑΟΚ

Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου κεκλεισμένων των θυρών. Εκεί η τυπικά γηπεδούχος ΑΕΚ θα επιδιώξει κόντρα στον ΠΑΟΚ να βάλει το κερασάκι στην τούρτα μιας έξοχης σεζόν. Ο «Δικέφαλος»… πέταξε ξανά στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου και πανηγύρισε στην «Αγια-Σοφιά» τον τίτλο του πρωταθλητή, όμως πλέον οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται ενώπιοι της νέας μεγάλης πρόκλησης, του νταμπλ. Η άμυνα ήταν αυτή που έκανε την διαφορά στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου, εκεί θα στηριχθούν εκ νέου στο τελευταίο ματς της σεζόν. Μόνο ένα γκολ το παθητικό στα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μια δύσκολη σεζόν στην οποία στόχευε αρχικά στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά το φινάλε τον βρήκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Απολογισμός που προκάλεσε γκρίνια και εσωστρέφεια, που θα καταλαγιάσουν μόνο αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» πετάξει ψηλά στον ουρανό του Βόλου και κατακτήσει το Κύπελλο. Από τη μια θα χρυσώσουν το χάπι οι θεσσαλονικείς για την αστοχία στο πρωτάθλημα και από την άλλη θα πάρουν και το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να βρει λύσεις στα θέματα που αντιμετωπίζει στα μετόπισθεν. Τα έξι από τα εννιά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Πολύ καλά διαβασμένες από τους μπουκ οι στοιχηματικές παράμετροι του τελικού, εκτός από τα κόρνερ του ΠΑΟΚ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ πάνω από 3,5 κόρνερ (2,10)