ΦΩΣ στο στοίχημα: Κερδίζει και μένει στην κατηγορία η Δόξα Κατωκοπιάς

Απαλλαγμένοι από ματς ευρωπαϊκών διοργανώσεων αυτήν την εβδομάδα μπορούμε να… ξεψαχνίσουμε με την ησυχία ματς παιχνίδια από περιφερειακά πρωταθλήματα και μικρές κατηγορίες, όπου κρύβονται στοιχηματικά διαμαντάκια.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Κερδίζει και μένει στην κατηγορία η Δόξα Κατωκοπιάς

Στην Κύπρο θα επιλέξουμε για βασικό σημείο τη νίκη-σωτηρία της Δόξας, ενώ στη Σουηδία περιμένουμε να κάνει σεφτέ η Έργκριτε. Για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε τα γκολ στη Λεμεσό. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου.

Για τα πλέι άουτ στο πρωτάθλημα Κύπρου η Δόξα Κατωκοπιάς υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα. Η Δόξα προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και έξι ματς δίχως νίκη, αλλά στην αναμέτρηση με τον καταδικασμένο Ολυμπιακό Λευκωσίας κατάφερε να επικρατήσει με ανατροπή, διατηρώντας προβάδισμα στην κούρσα για τη σωτηρία. Η ομάδα από την Κατωκοπιά με νίκη επί της βαθμολογικά άνετης Νέας Σαλαμίνας θα διασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2.5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Πλήρης η αποστολή για το ματς στoν Περιστερώνα.

Η Νέα Σαλαμίνα φαινόταν να βρίσκεται σε πρόωρες διακοπές, συμπληρώνοντας επτά ματς δίχως νίκη, αλλά στην αναμέτρηση με την Ένωση Παραλιμνίου αφυπνίστηκε. Θύμισε προηγούμενες καλές εμφανίσεις, επικράτησε δίκαια και έσπρωξε τον αντίπαλο προς τον γκρεμό της δεύτερης κατηγορίας. Δίχως κίνητρο, αρέσκεται σε επιθετικογενές παιχνίδι, δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, αλλά έχει θέματα στα μετόπισθεν. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Αλλαγές γίνονται εσχάτως στην αρχική ενδεκάδα. Κερδίζει και σώζεται η Δόξα. Προφανής επιλογή ο άσος, αξίζει το ποντάρισμα και από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Δόξα Κατωκοπιάς - Νέα Σαλαμίνα 1 (1.70) ή 1/1 (2.65)