Αντέχετε να ποντάρετε στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ;

Περιμένουμε σύγκρουση λεπτομερειών, αλλά... δεν είναι τα πάντα στοίχημα.

Αντέχετε να ποντάρετε στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ;

Πάρα πολύ καλά πήγε η χθεσινή μας προσπάθεια. Η Σάλκε (1,55), η Έβερτον (1,65), η Λειψία (2,80), και η Γουεστ Χαμ (4,15) μας απέφεραν μια σούπερ κερδοφόρο τετράδα, όπως βλέπετε και από τις αποδόσεις. Μόνο η Μίντλεσμπρο μας τα χάλασε. Προηγήθηκε της Χαλ και ισοφαρίστηκε με πέναλτι αργότερα. Ήταν το πρώτο γκολ που δέχεται ύστερα από 7 αγωνιστικές…

Σήμερα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι ο Πειραιάς. Στο Καραϊσκάκη όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλουν να δουν την ομάδα τους να νικά τον ΠΑΟΚ. Από το πρωί τον αγώνα θα σκέφτονται και το βράδυ θα δώσουν και αυτή το δικό τους αγώνα, από την εξέδρα. Επειδή δεν θέλουμε να προσθέσουμε και στοιχηματική αγωνία στην ιδιαίτερη ένταση αυτού του αγώνα, δεν θα ποντάρουμε. Δεν είναι τα πάντα στοίχημα.

Όσοι αντέχουν και επιθυμούν ντε και καλά να ποντάρουν, περιμένουμε σύγκρουση λεπτομερειών, άρα under 2,5.

Στο μεταξύ, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης αναμετράται με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι εντυπωσίασαν στο ξεκίνημα με τις τρεις συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Λαμία, Λάρισα και Λεβαδειακό. Ακολούθως ηττήθηκαν στα Γιάννινα και αμέσως μετά απέσπασαν ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο. Θετικότατες οι εντυπώσεις που συνολικά έχουν αφήσει, γεμάτη ταλέντο είναι μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Ο Αστέρας είναι παρόμοια περίπτωση. Λύγισε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με πέναλτι – εφεύρεση, ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 1-0 στην Τρίπολη ξανά με αμφισβητούμενο πέναλτι και στο Καραϊσκάκη δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις από τον Ολυμπιακό. Και στα τρία παιχνίδια άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Αμέσως μετά κέρδισε δύο φορές τον Απόλλωνα, μία για το πρωτάθλημα και μία για στο Κύπελλο, όπου χρησιμοποιήθηκαν κυρίως αναπληρωματικοί. Σήμερα επανέρχονται οι πρωτοκλασάτοι με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αν οι Πελοπονήσιοι πάλεψαν μέχρι τέλους απέναντι στους κορυφαίους του πρωταθλήματος, μπορούν να το κάνουν και στη Θεσσαλονίκη. Χ2 μεγάλων αποδόσεων.

Τι σημασία έχει αν ο Κόβατς έκανε ευρύ ροτέισον στη Μπάγερν μεσοβδόμαδα; Μέχρι εκείνη τη στιγμή οι Βαυαροί συνέτριβαν κάθε αντίπαλο είτε με πλήρη είτε με πειραματική 11άδα. Κι όμως, η Άουγκσμπουργκ δεν παράτησε το ματς. Ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά και έφυγε από το Μόναχο με ισοπαλία που στο ψυχολογικό κομμάτι είχε σημασία νίκης. Αφού τα κατάφερε εκεί, γιατί να επιβάλει κυριαρχία μέσα στην έδρα της απέναντι στη Φράιμπουργκ; Πολύ σκληρή ομάδα έχουν οι φιλοξενούμενοι, όμως το τριών αγωνιστικών αήττητο σερί το θεωρούμε πολύ για τα ποιοτικά τους δεδομένα.

Η Άουγκσμπουργκ μπορεί να καταβάλει τη Φράιμπουργκ.

Η ώρα της επιστροφής σήμανε για τη Φενερμπαχτσέ. Από πλευράς αποτελεσμάτων, είναι κάκιστο το ξεκίνημά τις στο νέο τουρκικό πρωτάθλημα. Μόνο δύο νίκες πανηγύρισε στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Επιθυμεί να καλύψει σταδιακά το μεγάλο χαμένο έδαφος και μπορεί να ξεκινήσει από σήμερα την αντεπίθεσή της, έχοντας εφόδιο την πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας με τη Μπεσίκτας (1-1). Αντίπαλός της η γηπεδούχος Ρίζεσπορ. Αυτή ακόμα ψάχνει την πρώτη νίκη. Τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες γράφει ο απολογισμός της.

Αν η Φενέρ προηγηθεί θα είναι πολύ δύσκολο να χάσει τους τρεις βαθμούς.