ΦΩΣ στο στοίχημα: Με κίνητρο το Παραλίμνι

Για τα πλέι άουτ στο πρωτάθλημα Κύπρου η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την Ένωση Παραλιμνίου.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Με κίνητρο το Παραλίμνι

Η Νέα Σαλαμίνα έχει βγάλει το πόδι από το γκάζι τον τελευταίο μήνα και τελεί σε πρόωρες διακοπές. Η ομάδα από την Αμμόχωστο συμπλήρωσε επτά ματς δίχως νίκη έχοντας διασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή. Δύσκολο να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο δίχως κίνητρο, ενώ συνηθίζει να κρατά χαμηλά ρυθμό και σκορ. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Δεν ευοδώθηκαν τελικά οι επαφές για επέκταση του συμβολαίου του Σάββα Πουρσαϊτίδη, που αποχώρησε την περασμένη Δευτέρα από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Η Ένωση κάνει τη μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει το τρένο της παραμονής στην κατηγορία. Η ομάδα από το Παραλίμνι προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλο έδειξε πάθος και τακτική συγκέντρωση, φθάνοντας σε μια ακόμα άνετη νίκη.

Δεν εξαρτάται μόνο από την ίδια, αφού προπορεύεται με έναν πόντο η Δόξα πάνω από τη γραμμή σωτηρίας, αλλά οφείλει να συνεχίσει να κερδίσει κάνοντας στο φινάλε το ταμείο. Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο κόουτς των «βυσσινί», Μαρίνος Σατσιάς. Κερδίζει και βγαίνει από τη ζώνη υποβιβασμού έστω και προσωρινά για πρώτη φορά στη σεζόν το Παραλίμνι.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Νέα Σαλαμίνα-Ένωση Παραλιμνίου 2 (2.25)