ΦΩΣ στο στοίχημα: Πάρτι με γκολ στο Όσλο

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας η Βαλερένγκα υποδέχεται τη Χαμ Καμ.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Πάρτι με γκολ στο Όσλο

Η Βαλερένγκα ήθελε να ντουμπλάρει τις νίκες της στο Χάουγκεσουντ, αλλά για μια ακόμα φορά πλήρωσε την αδυναμία της να κρατήσει καθαρή εστία (1-1). Η ομάδα από το Όσλο ήταν εκ νέου δημιουργική, θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ, αλλά δεν το έκανε και αρκέστηκε στον έναν βαθμό.

Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, τα τρία εξ αυτών και όβερ 3,5 γκολ. Νοκ άουτ ο δεξιός μπακ Μπορτσγκρέβνικ, ο αριστερός μπακ Ζούτα και ο κεντρικός αμυντικός Χέντσταντ.

Η άμυνα της Χαμ Καμ είναι η χαρά κάθε αντιπάλου. Δεν λέει να βρει σταθερότητα στα μετόπισθεν η ομάδα από το Χάμαρ και έτσι πάει στράφι η συνέπεια που τη χαρακτηρίσει στο σκοράρισμα.

Τρεις συνεχόμενες ήττες στο παθητικό της, κατέπεσε αναπόφευκτα στα όρια της ζώνης των πλέι άουτ. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

Ο γκολκίπερ Σάντμπεργκ εκτίει ποινή, ενώ ο σέντερ φορ Κίρκεβολντ είναι ανέτοιμος. Η Βαλερένγκα θα κερδίσει, αλλά η Χαμ Καμ μπορεί να βάλει έστω ένα γκολ, εκτοξεύοντας την απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βαλερένγκα-Χαμ Καμ 1 και Goal (3.25)