ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ και θέαμα στην Κηφισιά

Για το πρωτάθλημα της Super League 2 η Κηφισιά υποδέχεται τον Ολυμπιακό Β’.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ και θέαμα στην Κηφισιά

Η Κηφισιά πήρε το δώρο της γκέλας της Καλλιθέας στα Χανιά, αύξησε την απόσταση από τη δεύτερη θέση και πλέον μετρά αντίστροφα για την ιστορική άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Η πρόσφατη επιστροφή στη φυσική έδρα, το Ζηρίνειο, έχει συσπειρώσει και τον κόσμο, κάθε εντός έδρας ματς αποτελεί και πάρτι για τους «βόρειους». Επιθετικογενή τακτική επιλέγει ο νεαρός κόουτς Γιώργος Πετράκης. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι, δεν γίνονται αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός Β’ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία, όπως αποτυπώνεται και από το ενεργητικό έξι συνεχόμενων νικών. Εξαιρετικοί οι «ερυθρόλευκοι» στο δημιουργικό κομμάτι, σκοράρουν με ευχέρεια, όμως από την άλλη πλευρά δέχονται εύκολα τέρματα.

Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Η επιστροφή του Αργεντίνου κόουτς Αριέλ Ιμπαγάσα στον πάγκο λειτούργησε ευεργετικά για τους Πειραιώτες. Σκοράρει ανελλιπώς ο επιθετικός Αλγκασίμ Μπα. Είναι το φαβορί η Κηφισιά, αλλά μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα και ο Ολυμπιακός Β’.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κηφισιά-Ολυμπιακός Β’ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.45)