ΦΩΣ στο στοίχημα: Πολλά τα γκολ στο ματς του Ακρίτα

Για τα πλέι άουτ στο πρωτάθλημα Κύπρου ο Ακρίτας Χλώρακα υποδέχεται στο «Στέλιος Κυριακίδης» της Πάφου την ΑΕ Λεμεσού.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Πολλά τα γκολ στο ματς του Ακρίτα

Ο Ακρίτας μετρούσε τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, παρά το γεγονός πως έχει ουσιαστικά υποβιβαστεί, αλλά κόντρα στο Παραλίμνι πραγματοποίησε εμφάνιση-πισωγύρισμα.

Αυτές οι ακραίες αγωνιστικές μεταπτώσεις και κυρίως η αδυναμία στην άμυνα είναι οι βασικοί λόγοι που η ομάδα από την Πάφο επανέρχεται άμεσα στη δεύτερη κατηγορία έπειτα από την περσινή ιστορική άνοδο. Οι «πράσινοι» σκοράρουν με άνεση. Οκτώ στα δέκα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2.5 γκολ. Πλήρης αποστολή για τον Ρώσο κόουτς Ντένις Λακτιόνοφ.

Η ΑΕΛ εξακολουθεί να πορεύεται σε ρυθμούς αγωνιστικής συντήρησης στα πλέι άουτ. Δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο και έχει υποχωρήσει στην τρίτη θέση της σχετικής κατάταξης. Το μόνο που περιμένουν οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι ο τελικός του Κυπέλλου με την Ομόνοια στις 24 Μαΐου.

Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, μόνο μία νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς. Συνεχίζει το ροτέισον ο κόουτς Χρίστος Χαραλάμπους. Στα «πιτς» με μικροενοχλήσεις ο μεσοεπιθετικός Μιραλάς. Ματς ελεύθερο, χωρίς βαθμολογικό άγχος, όπου αναμένουμε γκολ και θέαμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ακρίτας Χλώρακα-ΑΕΛ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.45)