Ο έχων λύσεις προχωρά

Το ροτέισον κάνει τη διαφορά στα σημερινά παιχνίδια.

Ο έχων λύσεις προχωρά

Η Χοφενχάιμ μας χάρισε το ωραίο διπλό που θέλαμε χθες. Σε αντίθεση με τη Μονακό που περιέπεσε σε βαθιά κρίση και τη Μπάγερν, ο αγώνας της οποίας με την Άουγκσμπουργκ επεφύλαξε μόλις δύο γκολ.

Γενικώς χθες ήταν μια περίεργη μέρα. Δεν μιλάμε τόσο σε επίπεδο αποτελεσμάτων κι ας καταγράφηκαν πολλές εκπλήξεις. Αναφερόμαστε βασικά στις 11άδες των ομάδων. Ήταν αλλαγμένες σε πολύ μεγάλο βαθμό σε σχέση με τις συνήθεις παρουσίες τους. Το ροτέισον αλλού ωφελούσε και αλλού αποτύγχανε.

Εδώ είναι το θέμα λοιπόν. Ποιοι έχουν λύσεις για να αντέξουν στους αλλεπάλληλους αγώνες; Ποιοι αναγκάζονται να παίξουν με τους ίδιους; Τέτοιες σκέψεις κάνουμε για να βρούμε τις δικές μας λύσεις.

Πάμε στη Μπουντεσλίγκα. Η Γκλάντμπαχ δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Προέρχεται από ήττα από τη Χέρτα και προσπαθεί να αντιδράσει. Ενισχύεται και με την επάνοδο του ηγετικού Λαρς Στιντλ. Και ο Ντίτερ Χέκινγκ έχει τη δυνατότητα να διαλέξει μέσα από ένα ευρύ ρόστερ. Στο Μπορούσια Παρκ αποδίδει μια χαρά. Αντίπαλος η Άιντραχτ. Ετοιμάζεται για το τέταρτο ματς σε 10 μέρες και το Σάββατο ακολουθεί και πέμπτο και μετά μάχη για το Europa League. Έχει και βαρύ πρόγραμμα και απουσίες. Άσος.

Περιορισμένο ρόστερ έχει και η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Προ ημερών έκανε κατάθεση ψυχής με δέκα παίκτες στο γήπεδο της Μπέτις. Προηγήθηκε γρήγορα με 2-0, και στο δεύτερο μέρος είχε δυνάμεις μόνο για να αμύνεται. Στο τέλος οι προσπάθειές της έμοιαζαν σχεδόν συγκινητικές. Δεν πιστεύουμε ότι θα αντέξει. Η πιο... πολυάριθμη σε παίκτες Βιγιαρεάλ μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Χ2 μεγάλων αποδόσεων (και απορούμε ευχάριστα για αυτό).

Τέλος στη Γαλλία η Λιλ εντυπωσιάζει με τη σταθερότητά της. Αφοσιώνεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και κερδίζει βαθμούς εντός και εκτός έδρας. Η γηπεδούχος Μπορντό, φορτωμένη και με το Europa League, θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να βρει ρυθμό και διάρκεια. Δέχεται γκολ πολύ εύκολα και αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας στην προσπάθειά της να καταβάλλει καλοδουλεμένα σύνολα, όπως της Λιλ. Νέο Χ2