ΦΩΣ στο στοίχημα: Αγώνα επιβίωσης δίνει η Επισκοπή κόντρα στην «προβληματική» Παναχαϊκή

Φουλ αγωνιστική δράση και σήμερα εντός των συνόρων και από τη στιγμή που η ενασχόλησή μας με την πρώτη και δεύτερη κατηγορία αποδεικνύεται προσοδοφόρα θα συνεχίσουμε να ποντάρουμε στα δικά μας πρωταθλήματα. 

ΦΩΣ στο στοίχημα: Αγώνα επιβίωσης δίνει η Επισκοπή κόντρα στην «προβληματική» Παναχαϊκή

Βασικό σημείο η ακριβοπληρωμένη διπλή ευκαιρία της Επισκοπής που δίνει τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, σε δεύτερο χρόνο τα κόρνερ του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη και για κερασάκι στην τούρτα τα γκολ στο ντέρμπι της Τούμπας. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής η Επισκοπή υποδέχεται την Παναχαϊκή, Η Επισκοπή προέρχεται από δύο μαζεμένες νίκες κόντρα σε Ηρόδοτο και ΑΕΚ Β’, αλλά ακόμα παραμένει πίσω σε σχέση με την γραμμή σωτηρίας. Δύσκολη η υπόθεση της σωτηρίας, αλλά στην ομάδα του Ρεθύμνου είναι αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη και όπου βγει. Σε No Goal εξελίχθηκαν τα 12 πιο πρόσφατα ματς των «κυανόλευκων». Δεν θα αλλάξει την πετυχημένη ενδεκάδα των τελευταίων αγώνων ο κόουτς Κώστας Ανυφαντάκης.

Όσο καλά πάει η Παναχαϊκή σε αγωνιστικό επίπεδο, τόσο υποσκάπτεται η προσπάθειά της από τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο. Σωρεία προσφυγών, προ ημερών της αφαιρέθηκαν εννιά βαθμοί, που τους πήρε πίσω την Παρασκευή. Στο γήπεδο το παλεύουν ο Σούλης Παπαδόπουλος με τους «ροσονέρι», μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς, στα οποία δέχθηκαν συνολικά μόνο ένα γκολ. Πολύ δύσκολα πάντως θα προλάβουν την πρώτη θέση, δεδομένων το εξωαγωνιστικών θεμάτων. Πάμε με το ένστικτο της επιβίωσης της Επισκοπής σε εξαιρετική απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Επισκοπή-Παναχαϊκή 1Χ (3,45)