ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ θα περάσει από το Τσέλτεναμ στον δρόμο για την άνοδο

Εθνικές ομάδες τέλος, επιστροφή για όλους στα πρωταθλήματα τα οποία ούτως ή άλλως επιλέγει σε κάθε περίπτωση η στήλη. Σημεία υψηλών αποδόσεων προκύπτουν σήμερα, ξεκινώντας από το διπλό της Σέφιλντ Γουένσντεϊ ακόμα και από ημίχρονο στο Τσέλτεναμ. Από κοντά η νίκη της Περέζ Ζελεντόν στην Κόστα Ρίκα και για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε τον χρυσοπληρωμένο άσο του Ηρόδοτου στη Β’ Εθνική. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου! 

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ θα περάσει από το Τσέλτεναμ στον δρόμο για την άνοδο

Για το πρωτάθλημα της Λιγκ 1 στην Αγγλία η Τσέλτεναμ υποδέχεται τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Η Τσέλτεναμ είναι μια μικρομεσαία ομάδα που θέλει απλά να μείνει στην κατηγορία. Στην κατεύθυνση αυτή τα καταφέρνει μια χαρά εσχάτως, καθώς μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς. Πολύ καλή η αμυντική λειτουργία, δεχόμενη μόνο ένα γκολ σε αυτές τις τέσσερις αναμετρήσεις, αλλά με βολικό πρόγραμμα. Άνετη πλέον, πορεύεται δίχως άγχος στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου.

Η Σέφιλντ αντίθετα πάει να γκρεμίσει ότι έχτιζε όλη τη σεζόν. Μόνο ένας πόντος σε τρία ματς ο πρόσφατος απολογισμός για την Γουένσντεϊ που πλέον αισθάνεται τον ανταγωνισμό για την απευθείας άνοδο σε απόσταση βολής. Δεδομένη ην ποιότητα για τις «κουκουβάγιες» που στην καλή τους ημέρα μπορούν να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα σε οποιαδήποτε έδρα. Κανένα περιθώριο για νέα γκέλα, αναμένουμε το ξέσπασμά της στην έδρα της υποδεέστερης Τσέλτεναμ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τσέλτεναμ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2 (1.75) ή 2 ημίχρονο/2 τελικό (2.75)