ΦΩΣ στο στοίχημα: Με φόρα η Μπάρνσλεϊ θα περάσει νικηφόρα και από το Έξετερ

Χρειάζεται και ρέντα το Στοίχημα. Την είχαμε χθες και το βασικό σημείο της «χρυσής» ισοπαλίας στο Φράιμπουργκ επαληθεύτηκε με γκολ στο 91’. Πάντα τέτοια να έχουμε. Ολοκληρώνονται σήμερα οι αγώνες των εθνικών ομάδων, που ούτως ή άλλως λίγο μας απασχόλησαν στοιχηματικά.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Με φόρα η Μπάρνσλεϊ θα περάσει νικηφόρα και από το Έξετερ

Εμείς θα επιμείνουμε σε πρωταθλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αντλώντας τη βασική επιλογή μας από τη Λιγκ 1 της Αγγλίας και το καλοπληρωμένο διπλό της φορμαρισμένης Μπάρνσλεϊ. Από κοντά τα γκολ από ματς στην Κόστα Ρίκα που θα μας απασχολήσει και αύριο με τη μεσοβδόμαδη δράση της. Για αποχαιρετισμό των εθνικών ομάδων θα ποντάρουμε στην εθνική Ελπίδων, που είναι το φαβορί κόντρα στη Λευκορωσία. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου.

Για το πρωτάθλημα της Λιγκ 2 στην Αγγλία η Έξετερ υποδέχεται την Μπάρνσλεϊ. Η Έξετερ είναι ομάδα μεσαίας δυναμικής που πορεύεται δίχως στόχους στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου. Ούτε προλαβαίνει να διεκδικήσει άνοδο ούτε θα κινδυνεύει ευρισκόμενη σε απόσταση 15 πόντων από τις ζώνες ανόδου και υποβιβασμού. Εσχάτως αξιοποιεί την έδρα, μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες στο γήπεδό της. Χωρίς άγχος, επιλέγει υψηλό ρυθμό στους αγώνες της. Σε όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς.

Η Μπαρνσλεϊ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Λιγκ 1. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετρά στο ενεργητικό της, ενώ προ ημερών πήρε παραμάζωμα την ποιοτική Σέφιλντ Γουένσντεϊ επικρατώντας με 4-2. Έχει εδραιώσει τη θέση της στη ζώνη των πλέι οφ ανόδου, αν κερδίσει το σημερινό εξ αναβολής ματς θα φθάσει σε απόσταση ενός τριπόντου από την απευθείας άνοδο. Δημιουργεί πλήθος ευκαιριών σε κάθε παιχνίδι. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία έβαλε τουλάχιστον τρία γκολ. Επιλέγουμε τη φόρμα και το κίνητρο της Μπάρνσλεϊ για το καλοπληρωμένο διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Έξετερ - Μπάρσνλεϊ 2 (2,35)