ΦΩΣ στο στοίχημα: Ποιοτική η Σαρμπρίκεν, μπορεί την ισοπαλία στο Φράιμπουργκ

Εξαιρώντας τις εθνικές ομάδες που δεν παρέχουν την παραμικρή στοιχηματική ασφάλεια, απομένουν λίγα ματς με ενδιαφέρον σε εξαιρετικές αποδόσεις. Η ημέρα προσφέρεται για περιορισμένα οικονομικά ρίσκα και στην κατεύθυνση αυτήν οι τολμηροί μπορούν να ποντάρουν είτε στην ισοπαλία στο Φράιμπουργκ είτε στο ειδικό στοίχημα της Κηφισιάς. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Ποιοτική η Σαρμπρίκεν, μπορεί την ισοπαλία στο Φράιμπουργκ

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας η Φράιμπουργκ Β’ υποδέχεται τη Σααρμπρίκεν.

Η Φράιμπουργκ προερχόταν από επτά συνεχόμενες νίκες και η ισοπαλία στο Όσναμπρικ πανηγυρίστηκε σαν… μία ακόμα στις τάξεις της. Δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα, έχει την ποιότητα και την ψυχολογία για να μείνει ως το πέρας της περιόδου στην πρώτη δυάδα της κατάταξης. Πολύ δυνατή και στην έδρα της, όπου μετρά επτά νίκες και μία ισοπαλία σε οκτώ ματς. Ο αμυντικός μέσος Ένγκελχαρντ εκτίει ποινή.

Η Σααρμπρίκεν έχει βρει για τα καλά εκ νέου τα πατήματά της και εξαπολύει την αντεπίθεση για να προλάβει την τρίτη θέση που οδηγεί στο μπαράζ ανόδου. Τρεις συνεχόμενες νίκες, εξαιρετική και η εμφάνιση κόντρα στην Έσεν (3-0). Αρέσκεται σε υψηλό ρυθμό στους αγώνες της. Τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ.

Ο αριστερός μπακ Γκάους εκτίει ποινή. Ανέτοιμοι ο κεντρικός αμυντικός Ζέλνερ, ο δεξιός μπακ Ρέκτενβαλντ, ο μεσοεπιθετικός Μπλάντα και ο στράικερ Γιάκομπ. Ματς ισοδύναμων και φορμαρισμένων ομάδων, πληρώνει εξαιρετικά η ισοπαλία.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Φράιμπουργκ Β’-Σααρμπρίκεν Χ (3.10)