ΦΩΣ στο στοίχημα: Σκοράρουν κατά βούληση οι «ζέβρες» της Ντούισμπουργκ

Σε πλήρη εξέλιξη τα ματς των εθνικών ομάδων πλέον, αλλά δεν παρέχουν καμία στοιχηματική ασφάλεια, όπως διαφάνηκε από τα χθεσινά και προχθεσινά αποτελέσματα. Τουλάχιστον η Σλοβενία που επιλέξαμε χθες μας δικαίωσε με το διπλό στο Καζακστάν, διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Σκοράρουν κατά βούληση οι «ζέβρες» της Ντούισμπουργκ

Σήμερα θα αποφύγουμε εντελώς τα ματς εθνικών ομάδων και θα ποντάρουμε στη δική μας Β’ Εθνική και την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας. Εκεί όπου αντλούμε το βασικό μας σημείο με τα αναμενόμενα πολλά γκολ στο ματς της Χάλεσερ με την Ντούισμπουργκ. Σε δεύτερο χρόνο προσθέτουμε την εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή και για κερασάκι στην τούρτα τα λίγα γκολ στο ντέρμπι του Κερατσινίου. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου.

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας, η Χάλεσερ υποδέχεται την Ντούισμπουργκ. Η Χάλεσερ έδωσε την μάχη της στην έδρα της πρωτοπόρου Έλβερσμπεργκ και πήρε τον πόντο ουσίας και ψυχολογίας στην προσπάθειας που κάνει για να κρατηθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία, η τέταρτη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Οι «ερυθρόλευκοι» τρέχουν αήττητο σερί έξι αγώνων. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Δεν υπολογίζονται οι κεντρικοί αμυντικοί Νίντφελντ, Ρέντεμαν και οι μεσοεπιθετικοί Μπέρκο, Λίντενχαν, που είναι ανέτοιμοι.

Η Ντούισμπουγκ ενεπλάκη σε ένα ακόμα ματς-ροντέο και αρκέστηκε στην ισοπαλία κόντρα στην Βερλ. Δίχως βαθμολογικό κίνητρο οι «ζέβρες» θα πρέπει απλά να προσέξουν μην κινδυνεύουν από την υπερβολική χαλαρότητα. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ. Μόνο μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς. Ο δεξιός μπακ Μπίτερ και ο αμυντικός μέσος Γιάνκερ εκτίουν ποινή. Ο δεξιός μπακ Φέλτσερ, ο αριστερός μπακ Κουάντο και οι κεντρικοί μέσοι Κνολ, Μίχενμπριν είναι ανέτοιμοι. Οι αριθμοί μάς προδιαθέτουν για πάρτι με γκολ στο Χάλεσερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χάλεσερ-Ντούισμπουργκ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2,10)