ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ στο Σοντερίσκε

Στο πρώτο από τα δύο ματς για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Δανίας η Σοντερίσκε υποδέχεται τη Σίλκεμποργκ.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ στο Σοντερίσκε

Η Σοντερίσκε θα επιδιώξει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς της 6ης Απριλίου. Η Σοντερίσκε συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, όπου δεν διάγει την καλύτερη περίοδο στη σεζόν. Ηττήθηκε από τη Χβιντόβρε με 2-1 στο τελευταίο ματς, ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος μετρά μόνο μία νίκη. Μέχρι πέρσι αγωνίζονταν στα μεγάλα σαλόνια της Δανίας, δύσκολη υπόθεση η επάνοδος εκεί, θέλει τουλάχιστον να αφήσει θετικό στίγμα στο κύπελλο.

Η Σίλκεμποργκ είναι ομάδα πρώτης κατηγορίας, όπου μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος έχει δώσει τρία ματς και έχει σημειώσει και τα τρία πιθανά αποτελέσματα. Την περασμένη Κυριακή με καλή εμφάνιση επικράτησε της Νόρντζελαντ με 2-1. Θέλει να προχωρήσει και στο κύπελλο από τη στιγμή που βρίσκει στο δρόμο της ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Ο κόουτς Κεντ Νίλσεν δεν θα έχει στην διάθεσή τον αρχηγό και αριστερό μπακ Γκούσταβ Νταλ λόγω τραυματισμού. Καλή η παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο με δύο νίκες και μία ισοπαλία στις τέσσερις πιο πρόσφατες επισκέψεις της. Καλύτερη ομάδα η Σίλκεμποργκ, αλλά η Σοντερίσκε μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σοντερίσκε-Σίλκεμποργκ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2,10)