Ολυμπιακός: Πιέζει και σκοράρει πρώτος

Η νέα ευρωπαϊκή προσπάθεια των «ερυθυρόλευκων» και η πρεμιέρα του Europa League.

Ολυμπιακός: Πιέζει και σκοράρει πρώτος

Πολύ ωραίο το σημερινό βράδυ. 24 αγώνες διεξάγονται ανάμεσά τους και η σύγκρουση του Ολυμπιακού με τη Μπέτις. Δεν θα δώσουμε μεγάλη στοιχηματική βάση, ειδικά σε επίπεδο αποτελέσματος. Προτιμάμε να την παρακολουθήσουμε χωρίς πρόσθετο άγχος.

Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το εξής: Οι «ερυθρόλευκοι» σε όλους τους αγώνες τους ξεκινούν δυναμικά. Επιτίθενται και δημιουργούν πολλές φάσεις, ανεξαρτήτως του πόσες αξιοποιούν. Πιστεύουμε ότι το ίδιο θα κάνουν και σήμερα, ελπίζοντας ότι θα ανοίξουν το σκορ. Μέσω αυτής της σκέψης, προκύπτει μια ωραία επιλογή που συμπίπτει και με την εξέλιξη που θέλουμε να έχει το ματς. Το να ανοίξει το σκορ ο Ολυμπιακός. Και η απόδοσή της είναι 2,35.

Από εκεί και πέρα, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι καθώς παρακολουθούμε την κίνηση της ελληνικής και παγκόσμιας στοιχηματικής αγοράς, ποντάρεται αισθητά ο άσος. Η νίκη του Ολυμπιακού ξεκίνησε από 2,55 (την προηγούμενη εβδομάδα) και πλέον έχει πέσει στο 2,25.

Τώρα ψάχνουμε άλλα δύο ματς με αξιοπρεπείς αποδόσεις για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Η ΑΕΚ Λάρνακας ήταν από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες του καλοκαιριού. Μπορεί να μην της δίνει κανείς συγχαρητήρια γιατί απέκλεισε την ιρλανδική Ντάνταλκ, όμως η Στουρμ Γκρατς είναι πασίγνωστος σύλλογος στην Ευρώπη και η Τρέντσιν είχε συντρίψει και αποκλείσει τη Φέγενορντ.

Οι Κύπριοι ολοκλήρωσαν τα προκριματικά αήττητοι με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες και μόλις ένα γκολ στο παθητικό τους! Ενδιαφέρονται όσο τίποτα για την ευρωπαϊκή διάκριση και μπορούν να καταβάλουν τη Ζυρίχη. Ούτε αυτή είναι άσημο και άγνωστο συγκρότημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως, ότι δεν είναι η παλιά διεκδικήτρια των τίτλων στην Ελβετία. Πέρσι επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο της. Σε έξι αγωνιστικές στο ελβετικό πρωτάθλημα έχει σημειώσει μόνο δύο νίκες.

Η ΑΕΚ φαίνεται πιο έτοιμη για αυτό τον αγώνα. Άσος.

Σκεφτόμαστε κάτι και για την αναμέτρηση της Λάτσιο με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Οι Κύπριοι λογικά θα παραταχθούν με ανασταλτικούς προσανατολισμούς. Δεν θα παραξενευτούμε αν κλειστούν στο ένα τρίτο του γηπέδου. Οι «λατσιάλι» αναμένεται να παραταχθούν με πολλές αλλαγές, ενόψει Σέριε Α. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμα και ροτέισον να γίνει, οι κορυφαίοι της άσοι (Ιμόμπιλε) το πολύ να είναι στον πάγκο. Και πέρσι εκτός 11άδας έμεναν και έμπαιναν ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο δίνοντας άλλη δυναμική στην ομάδα τους.

Γι’ αυτό και περιμένουμε να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο μέρος.

* Αναφορικά με το χθεσινό μας απολογισμό, επιβεβαιώθηκε άνετα το over 2,5 στο Σαχτάρ – Χοφενχάιμ και το διπλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όχι όμως και το GOAL στο Βαλένθια – Γιουβέντους, καθώς οι «νυχτερίδες» έχασαν πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων…