ΦΩΣ στο στοίχημα: Πληρώνει καλά ο πιθανός άσος της Σεντάν

Πρόγραμμα Παρασκευής με λίγα δημοφιλή παιχνίδια και πολλά ματς από περιφερειακά πρωταθλήματα και μικρότερες κατηγορίες. Ψάχνοντας εκεί κάποιος μπορεί να ανακαλύψει διαμάντια και τέτοιο θεωρούμε πως είναι ο άσος της Σεντάν στην τρίτη κατηγορία της Γαλλίας. Θα προσθέσουμε από το πρωτάθλημα Κύπρου τα γκολ στο ΓΣΠ και ένα ιδιαίτερο στοίχημα από τη Λάρνακα. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

ΦΩΣ στο στοίχημα: Πληρώνει καλά ο πιθανός άσος της Σεντάν

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Γαλλίας, η Σεντάν υποδέχεται την Παρί 13. Η Σεντάν είναι μια ομάδα με υψηλό μπάτζετ, βαριά φανέλα για τα δεδομένα της Λιγκ Νασιονάλ 1 και στόχο την άνοδο.

Το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν την άφησε πίσω, αλλά έγιναν διορθωτικές κινήσεις και τον τελευταίο μήνα έφερε θετικά αποτελέσματα. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στο ενεργητικό της ομάδας από τις Αρδέννες. Ιδιαίτερα αποτελεσματική καις την έδρα της, όπου μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Τέσσερα στα πέντε τελευταία ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

Από την άλλη πλευρά, η Παρί 13 Ατλέτικο είναι μια ομάδα περιορισμένης δυναμικής και ισχύος που θέλει απλά να μείνει στην κατηγορία, αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει με την εικόνα που παρουσιάζει.

Μόλις ένας πόντος στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για τους πρωτευουσιάνους που κατέπεσαν στην προτελευταία θέση. Δύο γκολ έβαλε στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Πάμε με την ποιότητα, την έδρα και την φόρμα της Σεντάν σε έναν ανέλπιστα καλοπληρωμένο άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σεντάν-Παρί 13 Ατλέτικο 1 (2,35)