ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ και θέαμα αναμένουμε σε ένα ακόμα ματς της Νέας Σαλαμίνας

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την Ανόρθωση. Η Νέα Σαλαμίνα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Κύπρο.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ και θέαμα αναμένουμε σε ένα ακόμα ματς της Νέας Σαλαμίνας

Σε εκπληκτική κατάσταση οι «ερυθρόλευκοι», μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες και καμαρώνουν στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης. Η άμυνα αποτελεί θετικό σημείο αναφοράς για την ομάδα από την Αμμόχωστο, που όπως και ο σημερινός αντίπαλός της δίνει τα εντός έδρας ματς στην Λάρνακα. Ο κόουτς Σάββας Πουσραϊτίδης δεν αλλάζει την πετυχημένη ενδεκάδα, ο ίδιος έκανε λόγο για συμμετοχή στα πλέι οφ.

Η Ανόρθωση έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν κόντρα στην Ομόνοια και πανηγύρισε σπουδαία νίκη ψυχολογίας. Ο στόχος των πλέι οφ βέβαια θεωρείται χαμένη υπόθεση και πλέον το ζητούμενο είναι αξιοπρεπείς εμφανίσεις στη συνέχεια της περιόδου. Πόσω μάλλον στο ντέρμπι με την συμπολίτισσα Νέα Σαλαμίνα. Επανέρχονται στην διάθεση του κόουτς της «Κυρίας», Βέσκο Μιχαΐλοβιτς ο αριστερός μπακ Κίκο και οι επιθετικοί Γουαρίς, Νινγκά. Τοπικό ντέρμπι ουσίας και γοήτρου, όπου αμφότεροι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Νέα Σαλαμίνα-Ανόρθωση Γκολ-γκολ (1,85)