Από το Καραϊσκάκη στην Αγγλία και την Τουρκία

Νέα στοιχηματική απόπειρα με εφόδια τις επιτυχίες των τελευταίων ημερών

Από το Καραϊσκάκη στην Αγγλία και την Τουρκία

Σε πολύ καλή κατάσταση βρισκόμαστε. Δύο σωστές σε κινήσεις σε τρεις προσπάθειες είχαμε στο πρόγραμμα της Παρασκευής και πέντε σε έξι επιλογές χθες. Μόνο η Χοφενχάιμ που ηττήθηκε άδικα μας ξέφυγε.

Με την ελπίδα να παραμείνουμε σε αυτά τα επίπεδα, κάνουμε και σήμερα την απόπειρά μας. Ξεκινώντας από το Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός ήδη έχει δώσει διαπιστευτήρια αξίας και το ρόστερ του είναι γεμάτο λύσεις σε όλες τις γραμμές. Κατά κανόνα παίζει επιθετικά, δημιουργεί πολλές φάσεις και αξιοποιεί το μεγαλύτερο μέρος αυτών είτε αγωνίζεται εντός είτε εκτός συνόρων. Μοναδική εξαίρεση το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, το οποίο έληξε 1-0, σκορ που δεν αντανακαλά επ’ ουδενί στην εικόνα της αναμέτρησης. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν αμέσως να εδραιωθούν στην κορυφή και αν είναι δυνατό να ξεφύγουν στην κατάταξη. Απώλειες μέσα στο Καραϊσκάκη σχεδόν απαγορεύονται.

Άσος κόντρα στον πάντα υπολογίσιμο Αστέρα Τρίπολης, όσο βέβαια η απόδοση διατηρείται στο 1,30 και δεν πέφτει παρακάτω.

Για τη Μπασακσεχίρ έχουμε αναφερθεί επανειλημμένως από τον Αύγουστο. Ξεκίνησε με βλέψεις που φτάνουν μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου στην Τουρκία, κάτι που συμβαίνει τα δύο τελευταία χρόνια. Είχε προσδοκίες και για ευρωπαϊκή πορεία, όμως αυτές εξανεμίστηκαν εξαιτίας της Μπέρνλι. Από τότε λοιπόν είναι υποχρεωμένη να αφοσιωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις και να αξιοποιήσει το ποιοτικό της ρόστερ. Ήδη μετρά τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές. Μπορεί να βελτιώσει τα ποσοστά της.
Άσος κόντρα στη φιλότιμη, αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων Αντάλιασπορ.

Βελτιωμένο πρόσωπο παρουσιάζει η Έβερτον όσον αφορά στην απόδοσή της. Σε κάθε αγώνα επιζητά τη νίκη, αγωνιζόμενη επιθετικά και δημιουργώντας πολλές φάσεις. Ωστόσο όσα χτίζει η γραμμή κρούσης της, τα γκρεμίζει η ευάλωτη αμυντική γραμμή της. Γι’ αυτό και σε τέσσερις αναμετρήσεις έχει σημειώσει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Πλέον ο Μάρκο Σίλβα προσπαθεί να σχηματίσει 11άδα με ό,τι καλύτερο διαθέτει. Και αρκετά από τα στελέχη που εμπιστεύεται περισσότερο, λείπουν είτε λόγω τιμωρίας είτε λόγω τραυματισμού. Αντίπαλός της η Γουέστ Χαμ. Ούτε βαθμό δεν έχουν πάρει για την ώρα τα «σφυριά» και θα παλέψουν όσο δεν πάει για να τα καταφέρουν. Πρέπει να τονίσουμε ότι ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα (Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) για αυτά, οπότε η σημερινή μάχη στο Γκούντισον Παρκ είναι κομβικής σημασίας.

Αουτσάιντερ είναι Λονδρέζοι και ρισκάρουμε πάνω τους σε δύο αποτελέσματα (Χ2).

Στο μεταξύ, πολύ δύσκολο καλοκαίρι πέρασε η Μπέρνλι. Έμπλεξε με το Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της και δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει σε διπλό ταμπλό. Η διακοπή ενδέχεται να την έχει ωφελήσει. Πλέον, είναι αφοσιωμένη μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ, εκεί δηλαδή που έχει συνηθίσει όλα τα χρόνια της ιστορίας της. Βλέπουμε ότι οι αποδόσεις για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Γουλβερχάμπτον είναι τεράστιες. Και μας δελεάζουν.

Δεν υποτιμούμε την επιθετικότητα της Γουλβς, αλλά διεκδικούμε τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε πολλαπλάσια κέρδη, βασιζόμενη στη βελτίωση μια ομάδας πιο έμπειρης από τους «λύκους». Χ2 λοιπόν.