ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ και θέαμα αναμένουμε σε ένα ακόμα ματς της Μάαστριχτ

Κλασικό πρόγραμμα Παρασκευής το σημερινό, με παιχνίδια μικρότερων κατηγοριών και περιφερειακών πρωταθλημάτων. Το βασικό σημείο μας ωστόσο θα είναι τα πολλά γκολ που αναμένουμε να μπουν στο Μάαστριχτ για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου! 

ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ και θέαμα αναμένουμε σε ένα ακόμα ματς της Μάαστριχτ

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, η Μάαστριχτ υποδέχεται τη Χέρακλες. Η Μάαστριχτ απάντησε στο γκολ της Ντεν Χάαγκ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη ήταν καλύτερη, αλλά εν τέλει λύγισε στο φινάλε και δέχτηκε και δεύτερο γκολ (2-1) χάνοντας άδικα από τους πρωτευουσιάνους. Οι «λίμπουρχερς» παραμένουν χωρίς νίκη στα τρία τελευταία ματς και έχουν ρίξει ταχύτητα συγκριτικά με τον εξαιρετικό πρώτο γύρο. Σε όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς.

Ανώμαλη προσγείωση για τη Χεράκλες, που παρότι απείλησε πρώτη, δέχτηκε τρία γκολ από την απίστευτα αποτελεσματική Τσβόλε στο πρώτο ημίχρονο και γνώρισε βαριά ήττα στο ντέρμπι κορυφής (0-3). Η πρώτη ήττα μετά από πέντε νίκες και μία ισοπαλία που προηγήθηκαν την εκθρόνισε από την πρώτη θέση, με το ζύγι να παραμένει βέβαια θετικό καθώς διατηρεί απόσταση ασφαλείας από την Τρίτη της κατάταξης, Αλμίρε. Σε όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα 11 από τα 12 τελευταία ματς. Οι αριθμοί είναι ξεκάθαροι. Πάρτι με γκολ αναμένεται στο Μάαστριχτ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάαστριχτ-Χέρακλες Goal και over 2,5 γκολ (1,85) ή Goal και over 3,5 γκολ (2,55)